11.02.2022-10:22 (Son Güncelleme:11.02.2022-10:22)


1

18 Kasım'da evden kaçan Ramazan ile Ceylan, Esra Erol'da programına başvurarak sokakta yaşadıklarını ve aileleriyle barışmak istediklerini söyledi.



2

3 aylık hamile olduğunu dile getiren Ceylan Hanım, gözyaşları içinde "Ailelerimizle barışıp, onların rızasıyla nikah kıymak istiyoruz. Aile sevgisi görseydim bunlar yaşanmazdı. Beni hep parayla mutlu etmeye çalıştılar, hiç sevgi göstermediler. Annem her şeyi kontrol etmek istedi" dedi.



3

Öte yandan Ceylan'ın annesi Azize Ülgen'in 2018 yılında Esra Erol'da programına başvurarak kızını aradığı ortaya çıktı. Canlı yayına telefonla bağlanan Azize Hanım, kızının el bebek gül bebek yaşadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:



4

"Bir gün eve gelince eşyalarını toplayıp gitmiş. Bizi her yerden engellemiş. 4 gün sonra aklıma öğretmeni geldi, Ceylan'ı çok severdi. Onu aradım, 'Ceylan yine evden gitmiş, bizi engellemiş' dedim. O da 'Sen kapat ben arayacağım' dedi. Bir saat Ceylan'la konuşup ikna etmeye çalışmış öğretmeni"



5

Azize Hanım'ın söylediklerini doğrulayan Ceylan, "Annem beni zorla evlendirmek istiyordu" diyerek annesine isyan etti. Azize Hanım ise bunun üzerine "Kızımı evlatlıktan reddediyorum" dedi.



6



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr