Esra Erol’da Özlem Eser kimdir? Genç kadının yaşadıkları kan dondurdu!

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da yeni isim gündeme damgasını vurdu. Özlem Eser, eşinden şiddet gördüğünü ve boşanmak için programa katıldığını belirtti. Zor zamanlar geçiren Eser'in annesi tarafından 18 yaşından küçükken imzayla evlendirildiği duyanları şaşırttı. Özlem Eser'in eşi hakkında anlattıkları izleyicileri şok etti. Yürek yakan hikayesiyle Esra Erol'a katılan Özlem Eser'in hayatı hakkında detaylar haberimizde

29.03.2022-14:23 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-14:23) Esra Erol’da Özlem Eser kimdir? Genç kadının yaşadıkları kan dondurdu!

Yaşadıkları kan donduran cinsten olmasıyla Esra Erol duyduklarına inanamadı. Programa boşanmak için katılan Özlem Eser, çocuğunun söylemleri üzerine programa katıldığını belirtti. Küçük yaşlarda aile problemleri yaşayan genç kadının hayat hikayesi izleyenleri üzdü. İşte Esra Erol programına katılan Özlem Eser'in hayat hikayesi haberimizde

Annesinin Özlem Eser'e hamile olduğunda babasının terk etmesi üzerine hayata yenik başladığını belirten Eser, ''Bir gün hiç tanımadığı biri gelip 'Özlem baban öldü' dedi. Ben yaşarken hiç görmedim, mezarına gittim'' açıklamalarında bulundu. 18 yaşından küçük yaşta annesinin imzası ile Şeref Eser ile nikah masasına oturdu ve 4 yıldır evliliğini sürdürmek için çaba gösteriyor. 

Esra Erol Özlem Eser hayat hikayesi

4 yıl boyunca eşinden hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüğünü iddia eden Özlem Eser eşi Şeref Eser'den boşanmak istiyor. Hamile dönemlerinde yol kenarında bulunan çukura atıldığını ve yoldan geçen gençlerin Eser'i kurtardığı anlatılması üzerine Özlem'in yaşadıkları herkesi üzdü. 

'İlk eşine de şiddet uyguladı' 

Esra Erol programına bağlanan izleyicilerden ismini vermek istemeyen bir kadın Şeref Eser'in eski eşine de şiddet uyguladığını ve Özlem Hanım'ın söylediklerinin doğru olduğunu belirtti. ''İlk eşinin de telefonunu alırdı ailesiyle görüştürmezdi. Balayında bile şiddet uyguladı.'' ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal