Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı? (97. Bölüm)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97. son bölümde neler yaşandı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümü ile ilgili merak edilen her şey haberimizde...

04.04.2018-12:31 - (Son Güncelleme: 04.04.2018-12:15) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı? (97. Bölüm)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 97. son bölümde neler yaşandı? sorularının cevabı haberimizin detayında...

Can güvenliğini sağlamak için yurtdışına gitme planları yapan Servet ölümden kaçamazç Servet, Güneş'in tetikçileri tarafından öldürülür. Büyük bir kayıp yaşayan Çakırbeliler hemen harekete geçer ve intikam alma peşine düşerler. Ölüm emri verenin peşine düşen Hızır karşılık vermekte geç kalmaz. 

Hızır'ı dibe çekmek için yakınlarına zarar vermesi gerektiğini bilen düşmanları hazırladıkları ölüm listesine Meryem'i ilk sıraya almışlardır. 

Meryem cephesinde işler karışmış durumdadır. Kendi sağlığını hiçe sayan Meryem bebeğini doğurmakta kararlıdır.

Meryem'i korumak için bütün kötü haberleri evinden uzak tutan Hızır'ı yıkacak olan kötü haberi öğrenmesi an meselesidir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal