Mehmed Bir Cihan Fatihi Son Bölümde Neler Yaşandı? (3. Bölüm)

Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. son bölümde neler yaşandı? Mehmed Bir Cihan Fatihi son bölümde neler yaşandı? Mehmed Bir Cihan Fatihi son bölüm ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde...

04.04.2018-12:05 - (Son Güncelleme: 04.04.2018-11:40) Mehmed Bir Cihan Fatihi Son Bölümde Neler Yaşandı? (3. Bölüm)

Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. son bölümde neler yaşandı? Mehmed Bir Cihan Fatihi son bölümde neler yaşandı? merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Yayınlanan 3. son bölümüyle izleyicinin adrenalini yükselten Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D'nin sevilen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 3. son bölümünde Mehmed, tahta çıktıktan sonra kurduğu hayali gerçekleştirmek adına Konstantiniyye için harekete geçme hazırlıklarına başlar. Zağanos Paşa, Şahabettin Paşa, Mimar Muslihuddin ve Akşemsettin'in yardımıyla Konstantiniyye için planlarını hazırlar. Mehmed, Konstantiniyye topraklarını çok iyi bilen Eleni'den yardım alır. Eleni, Mehmed'e duyduğu güvenle ona yardımcı olmayı kabul eder.

Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa, Mehmed'in yıllar sonra tekrar tahta çıkmasının korkusunu yaşarlar. 

Melike Hatun'un Mehmed'e olan ilgisi Çandarlı Ailesi'ni rahatsız etmektedir. Öte yandan Melike, Mehmed'in sürekli yanında olan Eleni ile yüzleşmenin derdindedir. 

Bizans İmparatoru Konstantinos, Çandarlı Halil Paşa ile işbirliği yapmak ister. Mara Hatun ile evlenmek istediğini belireten Konstantinos, Haçlı Birliği için de harekete geçer. Mehmed'in, Konstantiniyye hayalini bilen Konstantinos, savunma yapabilmek için hazırlanmaktadır.

Mehmed Bir Cihan Fatihi 10 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal