Eskişehir'deki Aile Dehşetinin Sanığı, Eski Ortak Çıktı

Eskişehir'de anne Emel Tokkal, baba İlkay Tokkal ile dört yaşındaki oğulları Doruk'un evlerinde bıçaklanarak yaşamlarına son verilmesinin akabinde yapılan soruşturmada, katil sanığının eski iş ortağı Mehmet Şerif Boğa olduğu tespit edildi.

21.02.2021-16:06 - (Son Güncelleme: 21.02.2021-16:06) Eskişehir'deki Aile Dehşetinin Sanığı, Eski Ortak Çıktı

Geçen hafta Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi'nde bulunan bir binanın beşinci katında 42 yaşındaki İlkay ile 41 yaşındaki Emel Tokkal çiftiyle dört yaşındaki oğulları Doruk'un bıçaklanmış cansız bedenleri bulundu.

Cansız bedenlerinin bulunmasının akabinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi polisleri, etraftaki güvenlik kameralarının kayıtlarını kontrol etti.

Polisler, incelemenin ardından içlerinde İlkay Tokkal'ın 33 yaşında olan eski iş ortağı Mehmet Şerfi Boğa'nın da bulunduğu üç şahsı gözaltına aldı.

KATİL BULUNDU

Katil zanlısının İlkay Tokkal'ın eski ortağı Mehmet Şerif Boğa olduğu ortaya çıktı.

8 ZANLI, ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Katil sanığının, içlerinde karısının da olduğu sekiz zanlıyla beraber adliyeye gönderileceği ifade edildi.

Durumun ortaya çıktığı gün yaşamına son verilen Emel Tokkal’ın İzmir’de üniversite öğrencisi olan kızı Beyzanur Kayaalp'in aileye ulaşamadığı zanlı Mehmet Şerif Boğa’yı aradığı ortaya çıktı. 

Cinayetleri gerçekleştirdiği iddia edilen Boğa da, yanına çilingir alıp cinayet mahalline gitti. Orada çilingirin emniyet güçleri gelmesi halinde kapıyı açacağını belirtmesinin ardından zanlı Mehmet Şerif Boğa, Emel Tokkal’ın kızıyla iletişim kurdu. Kızın emniyeti aramasının ardından olay yerine giden polislerin kapıyı açmasının akabinde cinayetler gün yüzüne çıktı.

Gerçekleşen facianın gün yüzüne çıkmasının akabinde binaya götürülen zanlı Mehmet Şerif Boğa, orada gözyaşlarına engel olamamış, emniyet güçlerince teselli edilmişti. Akabinde polisler aracılığıyla olay günü yakalanma anı gazetecilerin kameralarına kaydedildi.

ANNESİNİN KUCAĞINDAYKEN BIÇAKLADI

Faciada adliyeye zanlıların sevk edilmesinin akabinde ayrıntılar da gün yüzüne çıktı. Zanlının olayda başta babayı boğazından bıçaklayıp ardından salona giderek anneyi bıçaklamak istediği öne sürüldü. Bu esnada annesinin kucağındaki Doruk’a gelen bıçak darbesi ile yere yığılan anne ile çocuğu bıçaklamayı sürdürmüş.

Cinayetle alakalı kent merkezinde yer alan hemen hemen 400 kamera, özel ekip aracılığıyla incelendi. Bu incelemelerin ardından sağlanan kanıtlarla 12 zanlı yakalandı. Yakalanan zanlılardan eski ortağı 29 yaşında olan Mehmet Şerif Boğa'nın alacak verecek konusu sebebiyle cinayetleri gerçekleştirme olasılığı üzerine yoğunlaşan görevliler neticeye ulaştı.

EVİNDE KANLI EŞYALAR BULUNDU

Cinayette kullandığı maske ile eldiven evinin etrafında boş bir arazide bulunurken, cinayet günü tespit edilen taksi ile evinin yakın bölgesine kadar giden cinayet zanlısı Mehmet Şerif Boğa'nın ikamet ettiği evin bodrum katında kanlı çorap ile cinayet günü giydiği ayakkabılar ele geçirildi. Zanlıyla alakalı toplanan kanıtların materyallerin de biyolojik tespit çalışması için Kriminal Polis Laboratuvarına yollandığı belirtildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal