16.01.2022-14:35 (Son Güncelleme:16.01.2022-14:35)


1

Ülkemizde bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Lewis Baker'ın yeni adresi görenleri şaşkına çevirdi. Yıldız futbolcu imzayı attı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da 2020-2021 sezonunda forma giyen İngiliz oyuncu Lewis Baker, Premier Lig ekiplerinden Chelsea'den kiralık olarak kadroya katılmıştı.



3

26 yaşındaki Lewis Baker, kiralık olarak 1 sezon Trabzonspor forması giydiği dönemde 36 karşılaşmada süre alma şansı yakalarken bu karşılaşmalarda 2 gol ve 5 asistlik bir katkıyla oynamıştı.



4

Ayrıca İngiliz oyuncu bordo mavili forma altında 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.



5

Trabzonspor'da forma giydiği dönemin ardından Premier Lig ekibi Chelsea'ye geri dönen Lewis Baker'ın yeni adresi taraftarları şaşırttı.



6

Lewis Baker, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'den Championship ekibi Stoke City'e henüz açıklanmayan bir bonservis ücretiyle birlikte transfer oldu.



7

İngiltere Championship ekiplerinden Stoke City'e transfer olan Lewis Baker'ın transferini Teknik Direktör Michael O'Neill, işte bu sözlerle açıkladı ;



8

' Kadromuza farklı bir boyut kazandıracak olan çok yetekli bir orta saha oyuncusu Lewis Baker'ı aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. '

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR