Eski Trabzonsporlu Selçuk İnan'dan Şampiyonluk İtirafı!

Trabzonspor ve Galatasaray'da iz bırakan isimlerden biri olan eski Milli futbolcumuz Selçuk İnan'dan futbolu bırakmasının üstünden seneler geçmişken Trabzonspor forması giydiği dönem ile ilgili çarpıcı itiraflar geldi.

20.09.2021-14:55 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-15:23) Eski Trabzonsporlu Selçuk İnan'dan Şampiyonluk İtirafı!

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde göstermiş olduğu performansın ardından Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan, bu dönemlerde aynı zamanda A Milli Futbol Takımı'nda da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

SELÇUK İNAN'DAN TRABZONSPOR İTİRAFI

Futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in teknik ekibine dahil olarak yardımcı antrenörlüğe başlayan Selçuk İnan'dan yıllar sonra çarpıcı itiraflar geldi.

Trabzonspor forması giydiği dönem ile ilgili itiraflarda bulunan Selçuk İnan, yapmış olduğu açıklamalarda ;

TRABZONSPOR'DA KADINLAR BİLE FUTBOLLA İLGİLİYDİ

Ersun hoca benim için çok değerli hocaydı. Çok değerli insandı aynı zamanda. Hedeflediğim hayallerime onunla daha rahat ulaşabileceğimi düşünüyordum. Gittiğim her takımda önceliğim istikrardı. Hepsinde de bunu başardım. Trabzonspor'u anlatırlardı ama imzayı attıktan sonra yemeğe götürdüler beni. O gün restoranda Kadınlar Günü vardı. Restorana girdim. Bütün kadınlar ayağa kalkıp alkışlamaya başladı. O zaman anladım Trabzon'un futbol şehri olduğunu. Kadınlar bile futbolla ilgiliydi. Zor bir yere geldiğimin farkındaydım ama üstesinden geldiğimi düşünüyorum. 

RÖPORTAJIMI YARIDA KESTİLER!

Şampiyon olabileceğimize inanıyordum ve "Trabzonspor'da mutluyum, takımda kalmak istiyorum" dedim ama o sene için demiştim. Onu "Selçuk Trabzonspor'da çok mutluyum dedi ama gitti" diye kestiler ama o röportaj öyle değildi. 1 senem daha vardı, kulübün menfaatlerine uyacaksa beni satabilirler diye belirtmiştim.

2010-2011'DE ŞAMPİYONU TRABZONSPOR OLARAK GÖRÜYORUM

Trabzon benim hayatımda en önemli 2-3 yerden birinde. Her ne kadar çok konuşulsa da, ayrılırken çok insanı üzsem de hayatımın en önemli yerlerinden birinde. Ayrılık biraz zordu. O seneyi kupayı kazandığımızda çok iyi jenerasyon vardı. Çok mutlu olmuştum. Devamında Süper Kupa'yı kazandık. Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışımız var. Giderken üzülmüştüm ama başka hayallerim vardı.  Şampiyonluğu kıl payı kaçırdık demek istemiyorum. Şampiyon gibi görüyorum. Çünkü aynı puanda bitirmiştik.

BEN HEP TRABZONSPOR'DA KALMAK İSTEDİM

Galatasaraylı olmasam bile o dönemde Trabzonspor'dan ayrılıp Fenerbahçe'ye gidemezdim. 2010'da Trabzonspor'dayken Fenerbahçe'yi yenip kupayı kazandık. 1 sene daha sözleşmem vardı. Şenol Güneş'i ve takım arkadaşlarımı çok seviyordum ama hayallerim vardı. O dönemde Galatasaray, Fenerbahçe ve Avrupa'dan beni isteyen takımlar vardı ama o sene Trabzonspor'da kalmak istiyordum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal