Beşiktaş'ın Adana Demirspor Karşılaşmasındaki Eksikleri Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta 6. hafta mücadelesinde Adana Demirspor ile karşı karşıya gelinecek olan karşılaşma öncesinde siyah beyazlıların kamp kadrosu belli oldu.

20.09.2021-13:56 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-12:29) Beşiktaş'ın Adana Demirspor Karşılaşmasındaki Eksikleri Belli Oldu!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, bir süredir sakatlıklarla alakalı büyük problemler yaşarken son olarak Spor Toto Süper Lig'de oynanan Antalyaspor karşılaşmasında siyah beyazlıların mevcut sakatlıklarına Mehmet Topal ve Necip Uysal'ın isimleri eklenmişti.

BEŞİKTAŞ'TA TAM 6 EKSİK BULUNUYOR

Beşiktaş'ta Domagoj Vida, Alex Teixeira, Umut Meraş, Georges Kevin N'Koudou'nun yaşadığı sakatlıklara Necip Uysal ve Mehmet Topal'ın eklenmesi üzerine sakat oyuncu sayısı 6'ya yükselmiş oldu.

WELİNTON VE VALENTİN ROSİER KADROYA DÖNÜYOR

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıklar moralleri bozarken son olarak oynanan Antalyaspor karşılaşmasında oynayamayan Welinton Souza ve Valentin Rosier'in kadroya geri dönecek olması yüzleri güldürdü.

BEŞİKTAŞ'IN ADANA DEMİRSPOR KADROSU

Beşiktaş'ın Adana Demirspor karşılaşması öncesi resmi internet sitesi üzerinden açıklanan kamp kadrosu ise şu şekilde ;

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Fabrice N'Sakala, Welinton, Kenan Karaman, Güven Yalçın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal