29.11.2021-14:18 (Son Güncelleme:29.11.2021-14:36)


1

Son olarak ülkemizde Süper Lig'de kısa bir süre Trabzonspor'un formasını terleten Daniel Sturridge, Avustralya A-Leauge takımlarından Perth Glory ile anlaşmıştı.



2

Daniel Sturridge'in ilginç bir nedenden dolayı Western United ile deplasmanında oynanan maçta sahaya çıkmaması ülkede olay oldu.



3

Son olarak Süper Lig'de kısa bir zaman Trabzonspor formasını terleten İngiliz yıldız Daniel Sturridge, yaklaşık 1.5 sene sonra Avustralya A-League takımlarında Perth Glory ile anlaşarak futbola yeniden dönmüştü. Daniel Sturridge'in yeni takımında yaptıkları ise olay oldu.



4

Daniel Sturridge'in transfer olduğu Avustralya ekibi Perth Glory'nin sahibi Tony Sage, Sturridge'in Westen United maçında oynayamayacağını teknik adam Richard Garcia'ya söylediğini ve uzun uçuşlara alışmakta zorlandığını aktardı.



5

İngiliz yıldız Daniel Sturridge'in uzun bir uçuşun ardından sonra kramp geçirdiği ve bu anlamda kendini iyi hissetmeyerek forma giymek istemediği aktarılıyor.



6

Ülkemizde 2020 sezonunda kısa bir süreliğine Bordo mavililerin formasını terleten yıldız futbolcu Daniel Sturridge, 1 Ekim 2021 tarihinde Avustralya ekibi Perth Glory'ye transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR