29.11.2021-13:38 (Son Güncelleme:29.11.2021-16:11)


1

Alman Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin, teknik adamlık görevine Tayfun Korkut'u getirdi. Hertha Berlin 47 yaşındaki teknik adam ile anlaştığını duyurdu.



2

Hertha Berlin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama doğrultusunda, 47 yaşındaki teknik adam ile anlaşıldığı resmen duyuruldu.



3

Tayfun Korkut ile yapılan anlaşma gerek Alman basınında gerek Türk basınında büyük yankı uyandırdı.



4

Alman Birinci Futbol Ligi(Bundesliga) ekiplerinden Hertha Berlin'de teknik adamlık görevi için Tayfun Korkut göreve getirildi. Alman ekibinden yapılan açıklama doğrultusunda 47 yaşındaki Türk teknik adamın yardımcılığını Ilya Aracic'in yapacağı bilgisi aktarıldı.



5

Hertha Berlin'in sportif direktörü Fredi Bobic, geçen sezon takımı zor bir dönemde alan ve ligde kalmayı başaran Dardai'ya teşekkürlerini iletti. Bobic yaptığı açıklamada, Tayfun Korkut ile takıma yeni bir ivme kazandırmak istediklerini aktararak, 'Tayfun bir takımı sadece istikrara kavuşturmayı değil, aynı zamanda titiz ve tutkuyla yaptığı çalışmasıyla ve kendi fikirleriyle geliştirebileceğini geçmişte göstermiştir.' değerlendirmeleri yaptı.



6

Tayfun Korkut, teknik adamlık kariyerinde Alman ekiplerinden Hannover, K'Lautern, Leverkusen, Stuttgart ve Hertha Berlin'i çalıştırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR