Eski Süper Lig teknik direktöründen acı haber: Christoph Daum kanser oldu

Süper Lig’de bir dönem Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor’u çalıştıran Alman teknik direktör Christoph Daum, kanser olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı.

21.10.2022-14:08 - (Son Güncelleme: 21.10.2022-14:08)

Türkiye’de uzun süre göre alan yabancı teknik direktörlerden birisi olan Christoph Daum’dan kötü haber geldi. Süper Lig’de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor’u çalıştıran deneyimli Alman teknik adam sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Christoph Daum kanser oldu

Sosyal medyadan kanser olduğunu duyuran Daum, "Merhaba sevgili futbolseverler, bugün size çok kişisel bir mesajla hitap etmek istiyorum: Ne yazık ki, rutin muayenenin bir parçası olarak kanser teşhisi aldığım için son birkaç ay içinde halktan ayrılmak zorunda kaldım. O zamandan beri Prof. Dr. Jürgen Wolf ve CIO Köln'deki ekip emin ellerde ve tedavinin benim için çok iyi sonuç vermesine sevindim!" ifadelerini kullandı.

Christoph Daum

Desteğiniz için teşekkür ederim

Sevenlerine destekleri için teşekkür eden Daum, açıklamasının devamında, "Beni tanırsınız: Ben bir dövüşçüyüm ve bu zorluğun üstesinden iyimser bir şekilde ve tüm gücümle geleceğim. Bu nedenle, mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için mahremiyete ihtiyacım olduğuna saygı duymak istiyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Size sadece tavsiyede bulunabilirim: Zamanında kanser taramasına gidin! Saygılarımla, Christoph Daum." sözlerini kullandı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal