Erkenden soyunma odasına girmişti: Kadro dışı bırakıldı

Manchester United ile Tottenham’ı karşı karşıya getiren maçta yedek soyunan Cristiano Ronaldo, maçta süre almamasına tepki göstererek maç bitmeden soyunma odasına gitmişti. Portekizli oyuncunun Chelsea maçında kadroya alınmayacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

21.10.2022-10:11 - (Son Güncelleme: 21.10.2022-15:56)

İngiltere Premier Ligi’nde Manchester United sahasında Tottenham’ı Fred ve Bruno Fernandes’in golleriyle 2-0 mağlup etmişti. Maça yedek olarak başlayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ise teknik direktör Erik Ten Haag’ın kendisine forma şansı tanımaması sebebiyle maçın sona ermesini beklemeden soyunma odasına gitmişti. 37 yaşındaki forvet sonrasında Old Trafford’dan ayrıldı. Manchester United ise Ronaldo’nun Chelsea maçında kadroya alınmayacağını açıkladı. 

Oyuna girmeyi istemedi

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Cristiano Ronaldo'nun, Tottenham maçında oyuna girmeyi reddetti ve sonrasında Old Trafford’dan ayrıldı. 

Kadro dışı bırakıldı

Konu hakkında bir açıklama yapan Kırmızı Şeytanlar, "Cristiano Ronaldo, Chelsea ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almayacak. Onun haricindeki tüm takım, tüm odağıyla sıradaki maçımıza hazırlanmaya devam edecek." ifadelerine yer verdi. 

Ronaldo kadro dışı

Araları iyice bozuldu

İngiliz basınında çıkan bazı iddialara göre Ronaldo ile teknik direktör Ten Haag arasındaki ilişkiler kopma noktasına geldi. Hollandalı teknik adamın Portekizli oyuncunun takımdan ayrılışına sıcak baktığı ifade ediliyor.

Sezona formsuz girdi

Yaz transfer sezonunda adı Chelsea, Bayern Münih, Milan, Borussia Dortmund gibi dev takımlarla geçen Cristiano Ronaldo, bu takımlardan herhangi birisine imza atamayınca Manchester United’da kalmıştı. 

Portekizli süper yıldız İngiltere Ligi’nde bu sezon 2’si ilk 11 olmak üzere 8 karşılaşmaya çıkarken tek golünü geçen hafta oynanan Everton maçında atmıştı. Ronaldo’nun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal