24.04.2021-12:47 (Son Güncelleme:14.02.2022-16:28)


1

CANER ERKİN

CANER ERKİN

Fenerbahçeli Milli Futbolcu Caner Erkin de eşi Asena Atalay hakkında birçok itirafta bulunmuştu. Hatta ikili arasında gelişen olayları hepimiz ağzı açık izlemiştik. “Bugün basından Asena Atalay’ın hakkımda oğlum Çınar’ın masraflarını ödemediğim gerekçesiyle icra takibi yaptığını öğrendim. Bu tamamen yalandır. Öncelikle her zaman olduğu gibi bundan sonra da oğlumun giderlerini sorumluluk bilincinde olan bir baba olarak sonuna kadar karşılayacağımın bilinmesini isterim. Öte yandan şu gerçeklerin de bilinmesini istiyorum. Bu güne kadar susmamın tek sebebi oğlumdu. Sizin de bildiğiniz üzere evlilik birliği sürecinde 3. kişilerle birlikte olan Asena Atalay’a karşı boşanma aşamasında hiç bir hukuki hakkımı kullanmadım. Maneviyatımı oğlumun zarar görmemesi için hiçe saydım. Hatta sahip olduğum her şeyi kendisine ve ailesine vererek tamamen kurtulmayı amaçladım. Ama gördüm ki benim oğlumu zedelememek adına yaptığım ne varsa, üzerini örttüklerim ne varsa onları ortaya çıkarmak için elinden gelen yapan bir şahıs ve aileyle karşı karşıyayım. Üzülerek ifade ediyorum ki oğlum Çınar, akıl sağlığından yoksun, kendi menfaat ve çıkarlarını ön planda tutan ve bunun için sınır tanımayan, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip. Ben oğlumun sağlıklı bir ortamda ve ailede, benimle birlikte büyümesi için her türlü çabayı göstereceğimi ve yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek istiyorum. Her şeye sıfırdan başladığım ve mutlu olduğum şu günlerde buna gölge düşürme çabasının takdirini de sizlere bırakıyorum.”



2

DEMET ŞENER

DEMET ŞENER

Demet Şener de eşi milli basketbolcu İbrahim Kutluay hakkında imalı bir itirafta bulunmuştu; "Ona 16 yılımı ve iki güzel çocuk verdim. Çalışsam 32 milyon lira kazanırdım. Gördüklerimden sonra üç gün tuvalette kustum, ruhum almadı. İkisi sayesinde bir insana yaşatılmayacak şeyler yaşadım."



3

DUYGU ÇETİNKAYA

DUYGU ÇETİNKAYA

Duygu Çetinkaya, eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur hakkında konuşmuştu. "Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur evlenemezler. Çünkü bir ipte iki cambaz oynamaz. Murat hemen aşık olur; benimle olan ilişkisi bittikten sonra, çıktığı her kızla duygusal yakınlaşma yaşadı. Hepsine Merve’ye yazdığı gibi mesajlar yazdı, hepsinin elinden tuttu… Murat’ın bir özelliği daha var ki; ilişkiden sıkılırsa gezmeye başlar. Bu yüzden Murat, Merve Boluğur’dan sıkılmış olabilir... Bence Murat ile Merve’nin ilişki medya ilişkisi. Basın ilişkisi olan ilişkiler de çabuk bitiyor. Mesaj atıyorlar medyada, sokağa çıkıyorlar medyada; biz de ünlüyüz ama onlar gibi yaşamıyoruz aşkımızı. Bence Murat, Merve ile evlenmez..."



4

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Engin Altan düzyatan Özge Özpirinçci hakkında şöyle konuşmuştu; Mağdur edebiyatı yapılıyor ve ortada bir mağdur varsa o, ben ve Neslişah’tır. Çünkü ortada karşılıklı bitmiş bir ilişki vardı. Yani terk etme ve aldatma yoktu. Biten ilişkinin üzerinden de beş ay geçmişti. Ve bu sürenin sonunda benim hayatıma biri girdi. Ama bu öyle bir lanse edildi ki. Ben kötü adam, Neslişah kötü kadın oldu. Halbuki ben Neslişah’la henüz tanışmamışken ayrıldığım kişinin yeni bir ilişkisi başlamıştı bile."



5

HAZAL MESUDİYELİ

HAZAL MESUDİYELİ

Hazal Mesudiyeli eski sevgilisi Ali Ağaoğlu hakkında "Yaşlı, cimri, gösteriş meraklısı uzak durun ondan. Bana ev kiraladı, anahtarı yüzüne fırlattım. 'Sen 2. el eşya kullanmıyorsun' dedi. Demek böyle böyle zengin oluyor bu pislik yaşlılar." demiş ve herkesi şaşırtmıştı.



6

IŞIN KARACA

IŞIN KARACA

"Bu adamın uyuşturucu bağımlılığı var, bu adam beni aldattı, bu adam beni dövdü ve ben bunları bir kez dahi konuşmadım. Ama artık yeter, üzerime gelmesinler. Kimse o haldeki adama değil çocuğunu göstermek, kedisini bile göstermez."



7

AYGÜN AYDIN

AYGÜN AYDIN

Daha önce Sabancı'nın hakkında 3 günlük hapis cezası aldırdığı Aydın para bulamazsa escortluk yapmak zorunda kalacağını açıklamasıyla herkesi hayrete düşürmüştü. Sabancı'nın peşini bırakmayan Aygün Aydın son olarak ünlü iş insanını, kız arkadaşıyla görünce çılgına döndü. Hakan Sabancı'nın Rus sevgilisi olduğu iddia edilen modelle ve dostlarıyla kutladığı doğum günü videoları sosyal medyada yayılınca Aygün Aydın, mekanın kapısına gitti. Aygün Aydın mekanın kapısından videolar paylaşıp "Sen daha çok ağlarsın" dedi.



8

NİHAT DOĞAN

NİHAT DOĞAN

“Seda Hanım’ın bana kattığı çok şey var. Televizyonculuktaki başarım… En büyük taktikleri ondan öğrendim. Sahne duruşunu ondan öğrendim. İmaj nasıl yapılır ondan öğrendim. Herkes gurur yapar söylemez, Seda Hanım bana çok şey kattı. Benim de ona kattığım çok şey var. İlişkimize başlarken aldığı paraya bakın bir de biz ayrılırken aldığı paraya bakın.”



9

SONGÜL KARLI

SONGÜL KARLI

Sunduğu evlilik programıyla herkes tarafından tanınan bir isim haline gelen Songül Karlı eşi Metin Yüncü hakkında şunları demişti; "Hamileyim dediğimde sevinmedi. Gidip bebeğimi aldırdım."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr