Eski Sevgili Kurbanı Bir Kadın Daha: Pınar Gültekin Ölü Bulundu

Muğla'da 5 gündür kayıp olan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı, cinayeti nasıl işlediğine dair polise verdiği ifadesi ortaya çıktı.

21.07.2020-08:46 - (Son Güncelleme: 21.07.2020-19:04) Eski Sevgili Kurbanı Bir Kadın Daha: Pınar Gültekin Ölü Bulundu

Muğla'da yalnız yaşayan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin katili Cemal Metin Avcı'nın polise verdiği ifadesi ortaya çıktı.

CİNAYETİN DETAYLARI

Cinayetin detayları ortaya çıktı. Olayın faili eski sevgilinin genç kadını konuşmak için otomobiline davet ettiği belirlendi. Buradan da Pınar Gültekin'i kendisine ait bağ evine götürdüğü belirlendi. Sonrasında peyda olan tartışmada Gültekin'e fiziksel şiddet uyguladığı, sonrasında bayılan kadını boğarak öldürdüğü bildirildi.

Evli ve bir çocuk babası olduğu belirlenen Cemal Metin Avcı’nın polise verdiği ifadenin satır başları:

'Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi.'

'O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum.'

'Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım.'

'Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.'

'Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum.'

PINAR GÜLTEKİN'İN CANSIZ BEDENİNİ VARİLE KOYUP ORMANA ATTI

Pınar'ın cansız bedenini de varile koyup, ormanlık alana götürüp attı. Şüpheli Cemal Metin Avcı'nın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği ortaya çıktı.

ESKİ SEVGİLİSİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Pınar Gültekin'in zanlıyla evlenmeden önce birlikte olduğu ortaya çıktı.

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞINDAN TEPKİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından Pınar Gültekin cineyetine yönelik bir açıklama geldi.

Sosyal medyada yankılanan cinayete Twitter üzerinden tepki gösteren Bakan Selçuk, ''Muğla’da katledilen Pınar Gültekin kızımızın acısı yüreğimizi yaktı; bir canımıza daha kıyıldı. Davaya müdahil olarak katilin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin yakın takipçisi olacağız.'' açıklamasını yaptı.

CİNAYET NASIL ÇÖZÜLDÜ?

Gerek sosyal medyadaki kayıp ilanları gerekse jandarma ekiplerinin seferberliği sonucu bulunan kayıp kadının cansız bedenine ulaşıldı.

Pınar Gültekin'in cesedi Muğla'nın Menteşe ilçesindeki ormanlık alanda ele geçirildi. Olay yerinden yansıyan bilgiye göre boğularak öldürülen Pınar Gültekin'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaybolduktan sonra öldürülen kadınlar listesine ismi yazılan Pınar Gültekin, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nde okuyordu.

16 Temmuz günü evinden çıkmış, 5 gün sonra da cansız bedenine ulaşılmıştı. Bunun üzerine İstanbul'da yaşayan annesi Pınar ve ablası Sibel Gültekin, genç kadının bulunması için Muğla’ya gelmişti.

Bu doğrultuda başlatılan arama çalışmalarında Pınar Gültekin'in en son Akyaka Mezarlığı civarı ile Menteşe ilçe merkezindeki AVM'de bulunduğu ortaya çıktı. Bu bilginin ardından buralardaki tüm güvenlik kameraları denetime alınmıştı.

PINAR GÜLTEKİN'İN EN SON GÖRÜŞTÜĞÜ KİŞİYE GÖZALTI
Kayıp kadının bulunmasının ardından soruşturmayı elden bırakmayan ekipler, Gültekin'in en son irtibata geçtiği kişiyi gözaltına almıştı. Genç kadının söz konusu şüpheli ile alışveriş merkezinde görüştüğü, sonrasında ise aynı kişiyle buradan ayrıldığı bildirildi.

Gültekin'in en son görüldüğü kişiyi gözaltına alan ekipler, ifadesini almak için emniyete sevk etti.

Soruşturma süreci olayın katilinin ortaya çıkmasıyla aydınlandı. Gültekin'in en son görüştüğü kişi olan eski sevgilisi Cemal Metin Avcı cinayetin faili çıktı.
Alınan ifadeye göre, genç kadının söz konusu şüpheliden bir süre önce ayrıldığı bildirildi. Bunun üzerine zanlının Pınar Gültekin ile yeniden beraber olmayı amaçladığı fakat genç kadının istememesi üzerine cinayetin işlendiği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal