07.09.2022-11:29 (Son Güncelleme:07.10.2023-17:20)


1

Kimdir?

Kimdir?

Hanife Gürdal 1995 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 1.64 boyunda ve 59 kilodur. Hanife Gürdal ilk olarak Esra Erol'un evlilik programında taliplerini aradı. Hanife gelen taliplerine sürekli olumsuz cevaplar vermesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. 1 yıl sonra Zuhal Topal'ın programına transfer oldu.



2

Instagram fenomeni

Instagram fenomeni

Hanife Gürdal giyim tarzını değiştirerek tekrar gündeme oturmuştu. Hanife Gürdal bugünlerde bir Instagram fenomeni. Gürdal'ın üç kardeşi vardır. Hanife Gürdal 2019 yılında fotoğrafçısı Kemal Ayvaz ile dünya evine girdi. Bir dönem boşanma kararı aldıkları gündem olan Hanife Gürdal ile Kemal Ayvaz çifti hala beraber.



3

Sosyal medya hesabından kocası ile yatak odasından fotoğraflarını paylaşan Hanife'ye tepki yağdı.



4

Takipçileri, "bu kadar mahrem bir şeyide tıklanma malzemesi yapmazsın" şeklinde yorumlarda bulundu.



5

Esra Erol'a katıldı

Esra Erol'a katıldı

Katıldığı evlilik programlarında adından söz ettiren Gürdal, ilk olarak Esra Erol'un Programına katılmıştı.



6

Aradığını bulamadı

Aradığını bulamadı

Esra Erol'da uzun süre aradığı eşi bulamaması ile gündem olmuştu fenomen gelin adayı.



7

Sonraki durak Zuhal Topal

Sonraki durak Zuhal Topal

1 yıl sonra Zuhal Topal'ın programında kendine eş aramaya başladı.



8

Orada da bulamadı

Orada da bulamadı

Zuhal Topal'ın evlilik programında da aradığı aşkı bulamamıştı.



9

Yarışmadan sonra başını açtı

Yarışmadan sonra başını açtı

Gelin adayı olarak tanınan Hanife Gürdal yarışmadan bir süre sonra başörtüsünü çıkarmıştı. Bu konuda zaman zaman takipçilerinden yorum alan gelin adayı Hanife son olarak Regaip Kandili sebebiyle gittiği umreden bir fotoğrafını yeniden paylaştı. Bu paylaşım Hanife'nin takipçilerini ikiye böldü. Takipçilerini ikiye bölen Hanife'ye "Gösteriş yapma" yorumlarının yanında "Kızın umresine dil uzatacak kadar nasıl kötü olabiliyorsunuz" diyenler bile vardı. Hanife'ye bazı takipçileri ise başörtülü fotoğraflarını kaldırması gerektiğini söyleyince gelin adayının sevenleri bu yorumlara "Çok saçma kapalıydı açıldı diye kapalı resmini kaldırma önerisi gerçekten çok çok çok saçma din mi değiştirdi sanki" şeklinde tepki gösterdi.



10

Kocasıyla yayınladığı görüntüler

Kocasıyla yayınladığı görüntüler

Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, bu kez sosyal medya hesabından kocasıyla videolarını yayınladı. Videoda kocasının Hanife Gürdal'ın göğüslerini sıktı. O görüntüler sosyal medyayı ayağı kaldırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr