Eski Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, Gedson Fernandes'in kendisi görevde olsaydı başka takıma gidemeyeceğini söyledi

Galatasaray'ın eski, yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Gedson Fernandes'in Beşiktaş'a transferi, Kerem Aktürkoğlu ile gerçekleştirdiği görüşmeler ve tekrardan yöneticilik yapıp yapmayacağı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

27.03.2022-12:20 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-12:20)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da dün gerçekleştirilen kongrenin ardından Başkan Burak Elmas, ibra edilmemesi nedeniyle seçime gidecek. Sarı kırmızılıların eski yöneticilerinden biri olan Abdurrahim Albayrak, kongre sürecinin ardından TRT Spor ekranlarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak

Çok konuşulacak Gedson sözleri...

Abdurrahim Albayrak, yaptığı ses getiren açıklamalarda ;

' Pilota bile prim verdim Gedson Fernandes'i şu saatte yetiştir diye. Ben olsaydım Fernandes gidebilir miydi, başka takıma? Kerem Aktürkoğlu'nu her hafta arıyorum. Sadece Kerem'i değil ailesini de arıyorum. Marcao ile olan tartışmasıyla ilgili de Kerem'i aradım; 'Sakın Galatasaray ile ve takım arkadaşınla ilgili beyanat verme' dedim. Bana verdiği sözü tuttu. Sadece Kerem değil, diğer Galatasaraylı oyuncuların da her zaman yanında oldum. Benim Galatasaray'a daha çok borcum var. Ben Galatasaray'dan kopamam, Galatasaraysız yaşayamayam. Ortam müsait olursa Galatasaray'da hizmetten kaçmam. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal