Eski Galatasaraylı Selçuk İnan Fatih Terim'i gönderen Burak Elmas'ın vizyonsuz olduğunu söyledi!

Eski Galatasaraylı Selçuk İnan, Teknik Direktör Fatih Terim’i gönderen Burak Elmas’ın vizyonsuz olduğunu söyledi. Selçuk İnan’ın Burak Elmas hakkında söyledikleri ve teknik direktörlüğe başlayacağını belirtmiş olması gündeme bomba gibi düştü.

13.06.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-16:25) Eski Galatasaraylı Selçuk İnan Fatih Terim'i gönderen Burak Elmas'ın vizyonsuz olduğunu söyledi!

Galatasaray’ın eski futbolcusu olan aynı zamanda Teknik Direktör Fatih Terim’in de yardımcılığını da yapan Selçuk İnan, geçtiğimiz gün yapmış olduğu açıklamalarla birlikte büyük ses getirdi.

Vole’nin YouTube’da yayınlanan programına konuk olan Selçuk İnan, teknik direktörlük yapmaya hazır olduğunu söylemesiyle birlikte dikkatleri üzerine çekti. Aynı zamanda Burak Elmas’ın Fatih Terim’i göndermesiyle ilgili konuşan Selçuk İnan’ın söylediği sözler camiada büyük yankı uyandırdı. Selçuk İnan, yapmış olduğu açıklamalarda ;


'Vizyon dememeniz gerekir'

Burak Elmas yönetimi yanlış yaptı. Hiçbir şey yapmadan 'Bu proje olmuyor' deyip kendi kendinize bir karar alıp, hele ki Fatih Terim gibi çok önemli bir hocayı görevden alırsanız, vizyon dememeniz gerekir.

'Teknik direktörlük için hazırım'

Kendi ekibimi oluşturdum. Artık teknik direktörlük için hazırım. Oyunculara 'bu sene mutlaka şampiyon olmamız gerekiyor' derseniz genç oyuncuları kaybedebilirsiniz. Bunu yönetime de söyledik. Genç oyuncular bu baskıyı kaldıramadı. Yoksa hep şampiyonluğa oynar Galatasaray.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal