31.12.2021-12:06 (Son Güncelleme:31.12.2021-12:13)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, ligde liderliğini sürdürürken aynı zamanda Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde yapacağı hamleler ile birlikte kadrosunu güçlendirmek istiyor.



2

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yönetim arasında gerçekleştirilen transfer görüşmelerinin ardından stoper bölgesine takviye yapılması yönünde karar verilirken beklenmedik bir isim ön plana çıktı.



3

Fransız ekibi Lyon'da forma giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusu Jason Denayer, menajerler aracılığı ile Trabzonspor'a önerildi.



4

Eski Galatasaraylı yıldız Jason Denayer'in transferine Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı olumlu yönde rapor verirken, uygun şartların oluşması durumunda Belçikalı savunma oyuncusunun transferine sıcak baktığı öğrenildi.



5

2015-2016 ve 2017-2018 yıllarında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den kiralık olarak Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'a transfer olan Jason Denayer, sergilediği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve büyük bir beğeni toplamıştı.



6

Lyon formasıyla transfer olduğu günden bu yana toplamda 136 karşılaşmada süre alan Jason Denayer, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.



7

Önümüzdeki sezon sonunda Fransız ekibi Lyon ile sözleşmesi sona erecek olan Jason Denayer, sözleşmesinin bitmesine kısa bir süre kalmışken menajeri aracılığı ile kulüpten ayrılma isteğini ileten Jason Denayer, Trabzonspor'da forma giyme fikrine oldukça sıcak bakıyor.



8

Trabzonspor ile temasa geçen Jason Denayer'in menajeri uygun bir bonservis ücreti ile birlikte bordo mavili kulübe imza atmak isterken, Fransız ekibi Lyon yetkilileri ile görüşmeler son sürat devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR