31.12.2021-11:47 (Son Güncelleme:31.12.2021-12:04)


1

İngiltere Premier Lig devlerinden Manchester City'nin, Portekizli yıldızı Joao Cancelo ve ailesi, evlerinde 4 gaspçının saldırısına maruz kaldı. Yaşanan olaylar futbol dünyasını derinden etkiledi. Futbolcunun uğradığı saldırı gerek İngiltere'de gerek dünya kamuoyunda gündeme bomba gibi düştü. Portekizli futbolcu başına gelen talihsiz olayın ardından sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.



2

Gece saatlerinde sosyal medya üzerinde paylaşım yapan Portekizli yıldız futbolcu Joao Cancelo, 'Maalesef bugün beni ve ailemi yaralamaya çalışan dört korkağın saldırısına uğradık. Böyle bir saldırıya direnç gösterdiğinizde olan şey bu. Bütün mücevherlerimi alıp yüzümü bu halde bırakmayı başardılar. Nasıl bu kadar alçak insanlar var bilmiyorum. Benim için en önemli olan şey ailem ve şanslıyız ki onlar iyi. Hayatımda karşıma çıkan onca engelden sonra bunun da üstesinden geleceğim. Her zaman sağlam ve güçlü!' ifadelerine yer verdi.



3

Futbolcunun paylaştığı fotoğrafta göz çevresinde, kaşının üzerinde ve çenesinde darp izlerinin olduğu görüldü. Portekizli futbolcunun paylaştığı fotoğraf futbolseverleri hayrete düşürdü.



4

Joao Cancelo'nun takımı olan Manchester City'de Joao Cancelo'ya yapılan saldırıyla ilgili açıklama yaptı.



5

Kulüpten yapılan açıklamada, 'Oyuncumuz Joao Cancelo ve ailesinin bu akşam evlerinde uğradığı Saldırı ve hırsızlık olayı karşısında dehşete düştük. Kulüp olarak Cancelo ve ailesine gerekli desteği veriyoruz ve polis soruşturmasını yakından takip ediyoruz.' ifadelerine yer verdi.



6

Futbolcuyla ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR