Eski Galatasaraylı Albert Riera'dan Fatih Terim Hakkında Dikkat Çeken Sözler!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Albert Riera'dan Fatih Terim hakkında dikkat çeken sözler geldi.

13.01.2022-11:09 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-11:16) Eski Galatasaraylı Albert Riera'dan Fatih Terim Hakkında Dikkat Çeken Sözler!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Albert Riera'dan Fatih Terim hakkında dikkat çeken sözler geldi.
Süper Lig devlerinden takımın teknik direktörü Fatih Terim'in ayrılığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Fatih Terim'in takımdan ayrılığı sonrası yerine hemen İspanyol teknik adam Domenec Torrent gelmişti. Domenec Torrent'in takıma getirilmesinin ardından takımda teknik adamın yardımcılarının kim olacağı ise büyük merak konusu haline geldi. Süper Lig devinde takımın başında Fatih Terim varken yardımcısının takımın efsane futbolcularından Albert Riera olması bekleniyordu. Fakat Fatih Terim'in ayrılığı sonrası Albert Riera'nın da sarı kırmızılılara yardımcı antrenör olarak dönmesi sıkıntıya girdi. Yaşanan bu gelişmelerden sonra İspanyol futbol adamı Albert Riera'dan açıklamalar geldi.


AÇIKLAMALARI BÜYÜK SES GETİRDİ

Sarı kırmızılılarda Fatih Terim'in ayrılığı sonrası Galatasaray'da görev verilmesi planlanan Albert Riera ile ilgili planlar zora girdi. Konuyla ilgili eski futbolcudan da açıklamalar geldi. Albert Riera yaptığı açıklamada, 'Yönetimle değil, Fatih Terim ile görüşmek için geldim" açıklamasını yapan Riera, "Fatih Terim gönderilmeseydi, yardımcı hoca olarak gelecektim. Fakat şu an işler değişti ve beklemeye geçtim. Hocamla görüşmeye gidiyorum.' ifadelerine yer verdi. Alber Riera'nın daha sonra ise Fatih Terim'i evinde ziyaret ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal