Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'den, Galatasaraylı Fernando Muslera Hakkında Dikkat Çeken Yorumlar!

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ın, Fenerbahçe'yi kendi evinde 1-0 mağlup etmesinin ardından eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'den, sarı kırmızılıların kalecisi Fernando Muslera hakkında önemli açıklamalar geldi.

18.10.2021-13:07 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-13:18) Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'den, Galatasaraylı Fernando Muslera Hakkında Dikkat Çeken Yorumlar!

Galatasaray dün oynanan Süper Lig karşılaşmasında kendi evinde Konyaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Oynanan karşılaşmada tempo hiç düşmek bilmedi. Mücadelede tempo hiç düşmek bilmezken, oynanan mücadele adeta nefes kesti. Zorlu karşılaşmadan Galatasaray Mısırlı yıldızı Mostafa Mohamed'in kaydettiği gol ile Konyaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray, Konyaspor'u Mısırlı yıldızı Mostafa Mohamed'in kaydettiği gol ile yenmeyi başarırken mücadeleye sarı kırmızılıların Uruguaylı yıldızı Fernando Muslera da büyük damga vurdu. Uruguaylı yıldız yaptığı kritik kurtarışlar ile takımının 3 puanı kazanmasında etkili isimlerden birisi oldu. Galatasaray'ın kalecisi Muslera yaptığı kurtarışlar ile taraftarından büyük alkış aldı. Maçın ardından yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Volkan Demirel, eski meslektaşı Uruguaylı yıldız Fernando Muslera hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel'in, Fernando Muslera hakkında yaptığı yorumlar büyük ses getirdi. 

VOLKAN DEMİREL'İN FERNANDO MUSLERA YORUMLARI BÜYÜK SES GETİRDİ

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel yayıncı kuruluşta, Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera ile ilgili ses getiren açıklamalar yaptı. Volkan Demirel, Fernando Muslera ile ilgili övgü dolu sözler söyledi. Fernando Muslera'nın sarı kırmızılı takım için büyük bi değer olduğunu kaydeden Volkan Demirel, "Muslera, Galatasaray için bir değerdir. Bu takımın kaptanıdır. Galatasaray, Konyaspor karşısında Muslera sayesinde üç puanı aldı. Galatasaray taraftarından rica ediyorum. Muslera'nın kıymetini bilin. Bazı eleştiriler oldu ama Konya karşısında o olmasa sonuç farklı olurdu." şeklinde açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal