Galatasaraylı Mostafa Mohamed'in Bileğindeki Bandanada Ne Yazdığı Belli Oldu!

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Konyaspor karşılaşırken oynanan mücadelede Galatasaraylı yıldız Mostafa Mohamed'in, maçtaki tek golü kaydetmesinin ardından öptüğü bileklikte ne yazdığı öğrenildi.

18.10.2021-11:06 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-11:33) Galatasaraylı Mostafa Mohamed'in Bileğindeki Bandanada Ne Yazdığı Belli Oldu!

Süper Lig heyecanı verilen milli aranın ardından kaldığı yerden devam etti. Oynanan karşılaşmalar adeta nefes keserken, Başakşehir kendi evinde Beşiktaş'ı 3-2, Trabzonspor Fenerbahçe'yi 3-1, Galatasaray ise kendi evinde Konyaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'ın, Konyaspor'u yendiği mücadele büyük ses getirdi. NEF Stadyumu'nda oynanan karşılaşma sarı kırmızılıların 1-0 'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, sarı kırmızılılar üst üste 3. galibiyetini de almayı başardı ve zorlu maçtan 3 puanı almayı bildi. Galatasaray'da 8. hafta oynanan Çaykur Rizespor maçıyla gol sessizliğine son veren Mostafa Mohamed bu karşılaşmada da takımının tek golünü atmayı başardı ve bu sezonki gol sayısını 3'e çıkardı. Mostafa Mohamed'in gol sonrası yaptığı sevinç sırasında bileğindeki öptüğü bandana büyük dikkat çekti. Gerek Galatasaraylı taraftarlar, gerek diğer futbolseverler Mısırlı yıldızın gol sonrasında öptüğü bandana da ne yazdığı konusunda ne yazdığı ile ilgili büyük bir meraka kapılmıştı.

MOSTAFA MOHAMED'İN BİLEKLİĞİ MERAK KONUSU OLMUŞTU

Mücadelenin daha 4. dakikasında takımını öne geçiren golü atan Mısırlı futbolcu kaydettiği gol sonrası klasik ok atma sevincini yaparken, bileğindeki bandanada bulunan yazıyı öperek objektiflere poz verdi.

Mostafa Mohamed'in verdiği poz sonrasında bandanada ne yazdığı merak konusu olurken, merak edilen konuya açıklık getirildi.

Mısırlı yıldız Mostafa Mohamed'in kolundaki bandanada futbolcunun 3 ay önce dünyaya gelen oğlu Oday Mostafa Mohamed'in adının yazdığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal