30.09.2021-10:35 (Son Güncelleme:30.09.2021-10:55)


1

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Volkan Demirel, Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin uzun yıllar kaptanlığını yapan efsane bile bekçisi Volkan Demirel, Fenerbahçe'deki kalecilik ve antrenörlük kariyerini sonlandırdıktan sonra bu sıralar yayıncı kuruluşta yorumcu yaparak kariyerine devam ediyor. Eski kaleci zaman zaman dikkat çeken yorumlarda bulunuyor. Volkan Demirel son zamanlarda yaptığı yorumlarla ses getirirken son olarak Galatasaray'ın uzun yıllar kalesini koruyan başarılı eldiven Fernando Muslera hakkında yaptığı yorumlarla büyük dikkat çekti.



3

Fenerbahçe'nin uzun yıllar kaptanlığını yapan efsane file bekçisi Volkan Demirel, yayıncı kuruluşta verdiği yorumlarda Galatasaray kaptanı Fernando Muslera ile olan özel ilişkisine de değindi.



4

''Muslera ile karşılaştığımızda sahada birbirimize saygımız vardı, benim herkese saygım var zaten. Kalecilik mevkisinden dolayı, biraz daha Muslera'yı takip ettiğimden dolayı beğendiğim bir kaleciydi. Uçak seyahatlerinde denk geldik, sıcaklığını içtenliğini hissettim. O da benden hissetti demek ki devam ettik. Eşlerimiz konuştu, yine tatilde denk geldik bir kere daha. Aramızda güzel bir ilişki oluştu.'' şeklinde ifadelere yer verdi.



5

Fernando Muslera hakkında açıklamalarına devam eden Volkan Demirel, ''Birbirimize saygımız var. İnşallah uzun yıllar Galatasaray kalesini korur. Orada olmak ona çok yakışıyor. Yabancılar sıralamasına koyarsak Muslera'yı ilk 3'e koyarım" açıklamalarında bulundu.



6

Volkan Demirel'in, Fernando Muslera hakkındaki yorumları büyük dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR