30.09.2021-09:45 (Son Güncelleme:30.09.2021-09:45)


1



2

Beşiktaş'ın geçen sezon şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Kanadalı yıldız Cyle Larin'in siyah beyazlılarda sözleşme yenilemek için istediği ücret belli oldu.



3

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, geçen sezonu çifte kupayla kapatmıştı. Siyah beyazlıların geçen sezondaki bu başarısında şüphesiz en iyi pay sahiplerinden birisi de 26 yaşındaki Kanadalı yıldız futbolcu Cyle Larin'di. Cyle Larin geçen sezon gösterdiği üstün performans ile takımının geçen sezonu çifte kupayla kapatmasında önemli pay sahibi oldu. Geçen sezonun başarılı bitirilmesinde pay sahibi olan ve yeni sezonda form durumu istikrarlı bir şekilde devam eden futbolcu için Beşiktaş yönetimi kolları sıvadı.



4

Beşiktaş yönetimi sezon sonunda sözleşmesi itecek olan Cyle Larin'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladı. Siyah beyazlılar 1.6 milyon euro maaşı olan Kanadalı futbolcuya 1.8 milyon euro'dan 4 sezonluk yeni sözleşme teklifi yaptığı öğrenildi. Fakat Beşiktaş yönetimi pürüzle karşılaştı.



5

26 yaşındaki Kanadalı yıldız Cyle Larin'in 2.5 milyon euro'da direttiği aktarıldı. Genç forvete menajeri aracılığıyla birçok takımın ilgi duyduğu ve bu nedenle Cyle Larin'in maaşına önemli bir zam istediği belirtildi. Fakat Başkan Çebi'nin 1.8 milyon euro'nu üzerine çıkmak istemediği bu nedenle de görüşmelerin sezon sonuna kadar sarkabileceği aktarıldı. Futbolcu ile ilgili yakın zamanda başka sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



6

Takımın başına Sergen Hoca'nın da gelmesiyle Cyle Larin'in ana mevkisi değişti. Sergen Yalçın'ın sol kanat pozisyonunda daha çok görev verdiği futbolcu bu pozisyonda daha etkili bir performans sergiledi. Futbolcu geçen sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Futbolcu geçen sezon 45 maçta 23 gol attı ve 6 asist yaptı. Cyle Larin sergilediği bu performansla dikkatleri üzerine çekti. Futbolcunun takımda kalmasına Beşiktaş yönetimi önem gösteriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR