Eski Fenerbahçeli Simon Kjaer'den Çarpıcı Açıklamalar Geldi!

Fenerbahçe'nin Danimarkalı eski yıldızı Simon Kjaer açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu Milan günleriyle alakalı açıklamalar yaptı.

11.11.2021-16:52 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-16:52) Eski Fenerbahçeli Simon Kjaer'den Çarpıcı Açıklamalar Geldi!

Süper Lig devlerinden bir dönem Fenerbahçe'nin formasını terleten Danimarkalı yıldız Simon Kjaer, göstermiş olduğu performansla Fenerbahçeli taraftarların adeta gönlünde taht kurmuştu. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Simon Kjaer bu zamanlar Milan takımında forma terletiyor. İtalya'nın Milan takımında forma terleten Danimarkalı yıldız burada da gösterdiği başarılı performansla yoğun dikkat çekiyor. Milan performansıyla gerek Milan taraftarlarının gerek Milan takımının sevgisini kazanan futbolcu takımıyla iki yıllık sözleşme uzattı. Danimarkalı futbolcu sözleşme uzatmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

SİMON KJAER'DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR GELDİ

Simon Kjaer Milan takımıyla sözleşme uzatmasının ardından yaptığı açıklamada, "Dünyada hiçbir kulüp beni arayıp, transfer teklifinde bulunamaz. Eğer Milan da oradaysa Milan'dan başka yere gitmem. Bu benim için çok önemli. Kariyerimde hiçbir şeyi değiştirmek istemem. Belki, Milan'da 15 yıl önce oynamaya başlasaydım. Sadece bunu kabul edebilirdim.''
''Kariyerime baktığım zaman, oynadığım takımlar, tecrübelerim, saha içindeki ve saha dışındaki deneyimler, Milan'daki dönemim.. Kendime daha iyi bir kariyer çizemezdim. Evet, Milan'da futbolu bıraktığımı görebiliyorum. Milan benim için neden en iyisi? Takımda oynadığım rol, teknik direktörle olan ilişkim, milli takımdakine benzer oyun tarzı''
''Ben Milano'da yaşıyorum, çocuklarım da iyi olduğu yerde. Eşim iyi durumda. Kültür hakkında çok kez konuştum ve bana fazlasıyla hitap ediyor."
"Yeni kontrat mı? Evet, bu benim takımdaki statümü gösteriyor. Kulübün 30 yaşının üstündeki futbolcuyla bir yıldan fazla bir süre uzatmama politikası var"
''Bana iki yıllık yeni bir sözleşme verildi. Kulübün bana verebileceği verebileceği en büyük işaret bu. Buraya geldiğimden beri ne kadar memnun olduklarını gösteriyor. Daha önce de söylediğim gibi, daha iyi bir yerde olmak istemezdim. Olmayı tercih edeceğim daha iyi bir yer yok." şeklinde açıklamalarını sonlandırdı.
Danimarkalı yıldızın yaptığı açıklamalar gerek futbol terlettiği İtalya'da gerek ülkesi Danimarka'da büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal