03.01.2022-13:38 (Son Güncelleme:03.01.2022-13:59)


1

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in Nazilli ile ilgili söylediği sözler gündeme oturdu. Rıdvan Dilmen'in Nazilli ile ilgili olan vasiyeti büyük dikkat çekti.



2

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından olan ve şimdilerde yorumculuk yaparak kariyerine devam eden Rıdvan Dilmen'in Nazilli ile ilgili yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor.



3

Rıdvan Dilmen'in Nazilli ile ilgili olan vasiyeti büyük dikkat çekti. Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından olan ve şimdilerde kariyerine yorumcu olarak devam eden Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak sözler geldi. Aydın'ın Nazilli içesinde doğup büyüyen, Türkiye'nin ünlü eski yıldızlarından olan Rıdvan Dilmen, Nazilli İlçe Stadı'nın isminin 5 Eylül Stadı olarak değiştirilmesi talebinde bulundu.



4

Nazilli Sümerspor'da futbol hayatına başlayan Rıdvan Dilmen, son dönemlerde Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli gibi önemli başarılar yakalamış teknik adamların isimlerinin statlara verilmesinin kendisine sorulması ile ilgili olarak, 'Statlara hocalarımızın isimleri konuluyor. Doğup büyüdüğüm, yetiştiğim, futbola Nazilli Sümersporda başladığım Nazilli'de benimle ilgili bir tasarruf olmasını asla istemiyorum. Şu anda Nazilli Şehir Stadı olarak devam ediyor. Eğer uygun görürlerse 5 Eylül Stadyumu olarak değişmesinde fayda var. Çünkü; 5 Eylül Nazilli'nin kurtuluşudur. Eğer değerlendirirlerse mutlu oluruz'



5

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Nazilli'nin her sokağının kendisinin üzerinde emeği olduğunu açıklayarak, ölünce memleketine gömülmeyi vasiyet etti.



6

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in, Aydın'ın Nazilli ilçesi ile ilgili yaptığı açıklamalar gerek medyada gerek sosyal medyada gündeme oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR