03.01.2022-12:31 (Son Güncelleme:03.01.2022-12:31)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da transfer yasağının kaldırılması için yoğun bir mesai harcanırken özellikle Başkan Berna Gözbaşı bu yasağı kaldırmak için büyük bir titizlikle çalışıyor.



2

Önümüzdeki günler içerisinde Kayserispor yönetiminin transfer yasağını kaldırması beklenirken transferde imzaların arka arkaya atılması bekleniyor.



3

Kayserispor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman ve yönetim arasında gerçekleştirilen transfer görüşmelerinde hocanın talepleri dinlenirken, Hikmet Karaman transfer etmek istediği isimle herkesi şaşkına çevirdi.



4

Türkiye macerasına 2015-2016 sezonunda Kayserispor ile başlayan ardından sırasıyla Fenerbahçe ve Başakşehir formalarını giyen Deniz Türüç'ün ismi tekrardan sarı kırmızılı ekip ile anılıyor.



5

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı arasında Deniz Türüç transferi için gerçekleştirilen görüşmelerde anlaşmanın sağlanmasına çok yakın olunduğu öğrenildi.



6

Kayserispor yönetiminin Medipol Başakşehir'den Deniz Türüç'ü sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katabilme adına anlaşma sağladığı öğrenildi.



7

Deniz Türüç'ün daha fazla forma şansı bulabilme ve yeniden form grafiğini yükseltebilme adına eski takımı Kayserispor'a kiralık olarak transferine oldukça sıcak baktığı ve çok istekli olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR