22.09.2021-19:14 (Son Güncelleme:23.09.2021-11:27)


1

Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford'a giden Ozan Tufan, lig kupasında Stoke City ile oynanan maçta sergilediği performansla övgüleri aldı.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin formasını başarıyla terleten futbolcu Ozan Tufan sezon başından İngiltere ekiplerinden Watford'un yoşunu tutmuştu. Watford'a transfer olan futbolcu, Watfordlu taraftarları ve takımı çok heyecanlandırmıştı. Watford ile ilk maçına lig kupasında Stoke City karşısında çıkan Ozan Tufan'ın performansına övgüler yağdı.



3

26 yaşındaki Milli Futbolcu Ozan Tufan, Lig Kupası 3. tur maçında Championship ekibi Stoke City karşısında oynadığı oyunla ve fit yapısıyla dikkat çekti.



4

Watford formasıyla ilk maçına çıkan ve sahada 90 dakika kalan milli futbolcunun fazla kilolarından kurtulmuş olması büyük dikkat çekti. Ozan Tufan ayrıca Watford maçında 90 dakika boyunca yakaladığı başarılı istatistiklerle gerek Watford taraftarlarının gerek İngiliz futbolseverlerin takdirini kazanmayı başardı.



5

Ozan Tufan, Stoke City karşısında 90 dakika süre alırken tecrübeli futbolcu, %80.8 pas isabeti yüzdesiyle oynadı. Rakip yarı alanda %72.7 pas isabeti yakalayan milli futbolcu oyunun üçüncü bölgesinde ise bu oranı %77'ye yükseltmeyi başarabildi.



6

Futbolcu ayrıca Stoke City kalesine 4 şut gönderdi. Bu şutların 1 i isabetli oldu Rakip ceza sahasında ise iki, kez topla buluşan Ozan Tufan, ayrıca 6 kez kili mücadele ve iki kez de hava topu başarısı kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR