22.09.2021-18:46 (Son Güncelleme:23.09.2021-12:25)


1

İspanyol devi Atletico Madrid'in Fenerbahçe'nin Macar stoperi Atilla Szalai için devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı öğrenildi.



2

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'ye katılan Atilla Szalai gösterdiği performans ile hem Fenerbahçe takımını hem Fenerbahçeli taraftarları adeta kendisine hayran bıraktı.



3

Yıldız futbolcunun bu başarılı performansının ardından pek çok takımın radarına girdiği öğrenildi. Macaristan Milli Takımı'nın da formasını terleten yıldız futbolcu ile en çok ilgilenen takımın İspanyol devi Atletico Madrid olduğu öğrenildi.



4

Fenerbahçe'nin başarılı Macar stoperi Atilla Szalai sergilediği performans ile gerek Fenerbahçe taraftarını gerek Fenerbahçeli taraftarları adeta kendisine hayran bıraktı. Başarılı futbolcu sergilediği başarılı futbolun yanı sıra sahadaki duruşu ve karakteriyle de taraftarların gönlünde adeta taht kurdu. Fenerbahçe'nin istikrarlı isminin şimdiden pek çok takımın radarında olduğu biliniyordu.



5

Fenerbahçe'de vazgeçilmez futbolculardan birisi haline gelen Macar futbolcu, bu sezon hiçbir maçı kaçırmadı. Macar stoper, yeni sezondan önce hazırlık maçlarında da forma terletti. 23 yaşındaki futbolcu 6 hazırlık, 3 UEFA Avrupa Ligi, 5 de Süper Lig karşılaşması olmak üzere 14 karşılaşmada da görev yaptı. 23 yaşındaki oyuncu, performansıyla da öne çıkanlar arasında yer alıyor.



6

Yıldız futbolcu ile son olarak İspanyol devi Atletico Madrid'in çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. İspanyol devinin ara transfer döneminde Atill Szalai için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı aktarıldı. Bu arada Fenerbahçe'nin 2 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosun kattığı 23 yaşındaki futbolcunun satışından 20 milyon euro'luk bir gelir beklenti söz konusu olduğu aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR