28.09.2021-16:38 (Son Güncelleme:28.09.2021-16:54)


1

Fenerbahçe sahasında Yunan temsilcisi Olimpiakos'u konuk edecek. Fenerbahçe'nin Olimpiakos'u misafir edeceği maçtan önce Olimpiakos'un eski Fenerbahçeli futbolcusu Valbuena'dan tepki çeken açıklamalar geldi.



2

Süper Lig devlerinden temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi maçında Olimpiakos'u misafir etmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe UEFA'da ilk maçında zorlu Almanya deplasmanında Frankfurt ile karşılaşmıştı. Frank karşısında kritik maçta üç puana çok yaklaşan fakat zorlu deplasmandan beraberlik ile yetinen Fenerbahçe, sıradaki rakibi Olimpiakos karşısında hata yapmak istemiyor.



3

Sarı lacivertliler zorlu Olimpiakos maçından mutlaka üç puanı almak istiyor. Bu anlamda sarı lacivertlilerde yoğun bir hazırlık çalışması sürüyor. Fenerbahçe, Yunanistan ekibi Olimpiakos maçının hazırlıklarına son hız hazırlanırken karşı cepheden dikkat çeken açıklamalar geliyor.



4

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi Olimpiakos, ligde oynadığı Asteras maçını 2-0'lık skor ile kazandı. Liderlik koltuğuna oturan Olimpiakos'ta eski Fenerbahçeli yıldız Valbuena'dan maç sonrası dikkat çeken paylaşım geldi.



5

Mathiehu Valbuena, Asteras maçının ardından Fenerbahçe'de olduğunu belirten bir paylaşım attı. Fransız futbolcu, "Bugün iyi bir zafer kazandık. Şimdi Avrupa Ligi'nde sıra Fenerbahçe'de" dedi. Bu açıklamaya Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösterdi. Taraftarlar, Mathieu Valbuena'nın bu paylaşımı sonrası sosyal medyadan yoğun tepkiler gösterdiler.



6

Fransız futbolcu Fenerbahçe'de forma giydiği dönem gerek sahadaki performansı gerek sahadaki duruşu ile Fenerbahçeli'lerin sevdiği futbolculardan birisi olarak gözüküyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR