28.09.2021-15:52 (Son Güncelleme:28.09.2021-16:09)


1

Galatasaray'ın eski Fransız yıldızı Steven Nzonzi'nin Katar ekibi Al Rayyan'a transfer olduğu öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın 2019/2020 sezonunda Roma'dan kiraladığı Fransız orta saha Steven Nzonzi ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'a geldiği zaman taraftarları ve takımı çok heyecanlandırmıştı. Yıldız Fransız, başarılı kariyeri ile çok dikkat çekiyordu. Bu anlamda transfer olduğu dönem Galatasaray'ın çok umutlar beslediği futbolcu Steven Nzonzi beklentileri tam karşılayamamıştı.



3

Galatasaray'ın eski futbolcusu Steven Nzonzi bir süre kulüpsüz olarak bulunuyordu. Futbolcuya ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.



4

Fransız yıldız Steven Nzonzi, Katar Ligi takımlarından Al Rayyan'a transfer oldu. Katar ekibi, Steven Nzonzi'yi bedelsiz olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Laurent Blanc'ın çalıştırdığı Al Rayyan takımı, geçtiğimiz günlerde dünya yıldızı James Rodriguez'i duyuyarak bir yıldızı daha kadrosuna dahil etmişti.



5

Tecrübeli orta saha Steven Nzonzi, Galatasaray'a geldikten bir süre sonra teknik adam Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılmıştı.



6

Devre arasında ise takımla yollarını ayırmıştı. Sarı kırmızılılarda toplam 15 maça çıkan futbolcu, sonrasında Fransız ekibi Rennes'e transfer olmuştu. Futbolcu büyük umutlarla transfer olduğu Galatasaray'da beklentilerin çok altında bir performans sergilemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR