Eski Fenerbahçeli Alex de Souza A Takım Teknik Direktörü Olmaya Hak Kazandı!

Adı bir süredir teknik adamlık koltuğu için Fenerbahçe ile anılan Alex de Souza ile ilgili önemli gelişme yaşandı. Brezilyalı eski Fenerbahçeli efsane A takım teknik direktörü olmaya hak kazandı.

07.12.2021-17:18 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-17:35)

Adı sıkça Fenerbahçe'nin teknik adamlık görevliği için anılan ve bu sıralar Sao Paulo B takımının hocalığını yapan Alex de Souza ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Alex de Souza oynadığı futbolla tüm Türkiye'de taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmıştı. Brezilyalı futbol efsanesi ile ilgili önemli yeni gelişmeler yaşanıyor. Alex de Souza teknik adamlık koltuğuna oturmak için de resmi adım attı.

ALEX DE SOUZA LİSANSINI ALDI

Fenerbahçe'nin efsane eski futbolcusu Alex de Souza, Brezilya'da Pra Lisans almaya hak kazandı. Bu anlamda Alex de Souza, artık profesyonel olarak teknik adamlık görevinde bulunabilecek. Brezilyalı emekli futbolcu ile ilgili yaşana bu gelişme gerek Brezilya'da gerek Türkiye'de büyük yankı uyandırdı.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR HEYECANLANDI

Alex de Souza'nın teknik adamlık lisansını alması özellikle uzun yıllar formasını başarıyla terlettiği ve sergilediği performansla taraftarların sevgilisi haline geldiği Fenerbahçe'de büyük heyecan uyandırdı. Fenerbahçeli taraftarlar, efsane eski futbolcununun Fenerbahçe'nin teknik adamı olması yönünde sosyal medyadan çağrıda bulundular. Brezilyalı yıldız ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Brezilyalı futbol efsanesi Alex de Souza, Fenerbahçe ile 3 kez Süper Lig ve 1 kez Türkiye Kupası'nı kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Ayrıca 2 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazandı. Fenerbahçe'de takımla ve bireysel performanslarıyla efsane olan futbolcu, Güney Amerika'da Brezilya'da başta Copa Libertadores olmak üzere çok önemli şampiyonluklara imza atmayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal