Eski Eşinin Kız Kardeşiyle Görüntülenen Atilla Karataş: 'Yanlış Anlaşılma Olmasın'

Oyuncu Emine Ün ve iş insanı Tolga Karataş, geçtiğimiz nisan ayında 9 yıllık evliliklerini sonlandırmıştı. Karataş, alışveriş merkezinde bir kadınla görüntülenmişti ve yaptığı açıklamayla gündem oldu.

17.07.2021-13:30 - (Son Güncelleme: 17.07.2021-14:52) Eski Eşinin Kız Kardeşiyle Görüntülenen Atilla Karataş: 'Yanlış Anlaşılma Olmasın'

Rol aldığı 'Canısı' dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Emine Ün, 9 yıllık eşi Tolga Karataş ile geçtiğimiz nisan ayında boşanmıştı. Boşanmanın ardından Karataş'ın alışveriş merkezinden bir kadınla görüntülenmesi ise kafalarda soru işareti oluşturmuştu.

KIZ KARDEŞİ ÇIKTI

Ün, uzun süredir ortalarda görünmezken, boşandığı eşi Karataş önceki gün Akmerkez'de bir kadınla görüntülendi. İş insanı, 'Yanlış anlaşılma olmasın. Yanımdaki hanımefendi Emine Hanım'ın kız kardeşidir' açıklamasında bulundu.


'FİKİR AYRILIĞINDAN BOŞANDIK'

Emine Ün'le boşanması hakkında da konuşan Tolga Karataş, şunları söyledi: 'Aramızdaki fikir ayrılığından dolayı yollarımızı ayırdık, ileride ne olur bilmiyorum.' ifadelerini kullanmıştı.

KIZI GÜNDEM OLMUŞTU

Bir dönem ekranların aranılan isimlerinden olan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınmıştı. Ünlü oyuncu Emine Ün'ün, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru Kınay ilgi odağı oldu. Güzelliğiyle hayran bırakan Duru Kınay annesini bile gölgede bıraktı. Emine Ün'ün kızı Duru'nun annesine benzerliği dikkatlerden kaçmadı. 



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal