Eski Eşini Boğazını Kesip Öldürdü

Antalya'da 36 yaşında olan iki çocuk annesi Neslihan Yılmaz, ormanlık alanda eski kocası Anıl Kahraman tarafından boğazı kesilerek yaşamına son verildi. Cinayetin ardından eski eşinin ağabeyi İsmet Yılmaz'ın evine giderek, 'Sizin yapamadığınızı ben yaptım' diye konuşan Kahraman, gelen emniyet güçleri tarafından

04.11.2020-10:52 - (Son Güncelleme: 04.11.2020-10:43) Eski Eşini Boğazını Kesip Öldürdü

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kundu ormanlık alanında gerçekleşen hadisede, 112 Acil Servisi'ni arayan Anıl Kahraman, eski karısı Neslihan Yılmaz'ın yaşamına son verdiğini itiraf etti. Cinayetin ardından eski kayınbiraderi İsmet Yılmaz'ın evine giden Anıl Kahraman, 'Sizin yapamadığınızı ben yaptım' ifadesini kullanarak kardeşini öldürdüğünü belirtti.

ORMANLIK ALANDA BOĞAZI KESİLİ HALDE BULUNDU

Ormanlık alana giden emniyet güçleri ve sağlık görevlileri Yılmaz'ın boğazının kesilerek öldürüldüğünü tespit etti. Emniyet güçleri, gittiği İsmet Yılmaz'ın evinde Anıl Kahraman'ı yakaladı. Kahraman'ın verdiği ilk ifadesinde sekiz ve dokuz yaşındaki iki çocuklarının velayeti hususunda tartıştıklarını, cinayeti bu sebeple işlediğini dile getirdiğini ortaya çıktı.

ÇOCUKLARIN VELAYETİNİ DEĞERLENDİRECEKLERDİ

Yılmaz'ın ağabeyi İsmet Yılmaz da kardeşi ile Anıl Kahraman'ın altı sene önce ayrıldığını, çocukların velayeti meselesinde sık sık tartıştıklarını dile getirdi.

Olayın şokunu atlamadığını ifade eden Yılmaz, ''Anıl, kız kardeşimle konuşmak için dün Adapazarı'ndan Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi'ndeki evimize geldi. Çocukların velayetine ilişkin karar vereceklerdi. 'Evde konuşun' dedim. Çocuklar etkilenmesin diye 'yarım saatliğine çıkalım, dışarıda konuşalım' dediler. Gece yarısı tekrar eve gelen Anıl, bana 'kardeşimi öldürdüğünü söyledi. Çok üzgünüm'' diye konuştu.

Yapılan otopsinin akabinden Neslihan Yılmaz'ın cenazesi Uncalı Mezarlığı'nda defnedilmek üzere morgdan alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal