Eski Beşiktaşlı Guti Hernandez ve Antalyasporlu Samuel Eto'o Türkiye'ye Geliyor!

Bir dönem ülkemizde top oynayan ve taraftarların çok sevdiği isimler olan Guti Hernandez ve Samuel Eto'o El Clasico etkinliği kapsamında Türkiye'ye gelecek.

15.10.2021-16:41 - (Son Güncelleme: 15.10.2021-16:56) Eski Beşiktaşlı Guti Hernandez ve Antalyasporlu Samuel Eto'o Türkiye'ye Geliyor!

Ülkemizde Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın formasını terleten Guti Hernandez ile Antalyaspor'un formasını terleten Samuel Eto'o Türkiye'ye gelecekler. İki dünya yıldızı ülkemizin takımlarına transfer olduklarında büyük bir heyecanla karşılanmışlardı. Gerek oynadıkları futbolla gerek sahadaki duruşlarıyla ülkemizde futbolseverlerin gönlünü kazanan emekli futbolcular yeniden Türkiye'nin yolunu tutuyorlar. Dünya yıldızları bu sefer futbol oynamak için değil daha farklı bir amaç için ülkemizdeler.

GUTİ HERNANDEZ VE SAMUEL ETO'O EL CLASİCO ETKİNLİĞİ İÇİN İSTANBUL'DA OLACAKLAR

Bomontiada Babylon'da 24 Ekim 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan özel etkinliğe katılım hakkı elde eden futbolseverler, La Liga elçileri olan Guti Hernandez ve Samuel Eto'o ile tanışma fırsatını yakalacayaklar. Davet edilen futbolseverler ile ilgili El Clasico'nun heyecanına ortak olacaklar.

Yapılacak etkinlikte kariyerinde 17 El Clasico maçına çıkan Guti Hernandez reakebette 8 karşılaşmada 4 gol kaydeden Samuel Eto'o, Türk futbolseverlerle bir araya gelecekler.

La Liga'nın Türkiye Temsilcisi Mete Türkmenoğlu, La Liga'nın El Clasico marka kimliğiyle Türkiye gibi pek çok yerde iz bırakacağını aktararak, ''"Türkiye, futbolla nefes alan bir ülke. La Liga da bu durumu içtenlikle benimsiyor. La Liga, uzun yıllardır Türk futbolseverlerle bağ kuruyor. Bu yıl ilk kez bu ilişkimizi dijital dünyadan fiziksel ortama taşıyacağız. Böylece taraftarlara dokunacak ve onlarla etkileşim kuracağız. Yerel partnerlerimiz ve düzenleyeceğimiz etkinlikle birlikte El Clasico'nun anlamını Türk futbolseverlerle paylaşacağız." şeklinde açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal