Hatayspor'un Golcusü Mame Diouf'tan Gol Krallığı Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'un tecrübeli golcüsünden gol krallığı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

15.10.2021-16:25 - (Son Güncelleme: 15.10.2021-16:25) Hatayspor'un Golcusü Mame Diouf'tan Gol Krallığı Açıklaması!

Atakaş Hatayspor geçtiğimiz sezondan itibaren devam eden yükselişini bu sezonda sürdürmeye devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 8 karşılaşma geride kalırken topladığı 16 puan ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Atakaş Hatayspor'da takım kaptanı Mame Diouf, süre aldığı 7 karşılaşmada kaydettiği 4 gol ile takımın en golcü oyuncusu konumunda yer alıyor.

KAPTAN MAME DİOUF'UN AÇIKLAMALARI

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki gol krallığı yarışında iddialı olduğunu söyleyen Mame Diouf, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

ADAPTASYON SÜRECİNİ İYİ ATLATTIK

Bu sezon takımda birçok oyuncumuz değişti. Bundan dolayı da bir uyum süreci yaşadık. Adaptasyon sürecini en iyi şekilde atlattığımızı düşünüyorum. Zaten bu da aldığımız sonuçlara yansıyor.

KAPTAN OLARAK TAKIMA TAVSİYELERDE BULUNUYORUM

Takımın başarısı için herkes elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Bunu yaptıkça da başarı geliyor. Hangi yaşta olursanız olun öğrenmeye devam ediyorsunuz. Kaptan olarak zaman zaman arkadaşlarıma tavsiyelerde bulunarak onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Benden de bir şeyler öğrendiklerine inanıyorum. Ligde şu anda bulunduğumuz yerden çok mutluyum. Biz her takımla mücadele edebilir ve her takıma karşı kafa tutabiliriz diye düşünüyorum. Sezonun geneline iyi odaklanmamız lazım. Takım içinde her zaman kendimizi nasıl daha fazla geliştirip başarılı olabileceğimizi konuşuyoruz. Geçen sezon yaptıklarımızın daha iyisini yapmak zorundayız. Yolumuzun çok uzun olduğunu biliyorum.

SEZON SONUNDA GOL KRALI OLABİLİRSEM...

Benim için öncelik takımımın galibiyeti ve başarısıdır. Gollerimle takımıma katkı sağlamak beni sevindiriyor. İyi çalışıyorum. Sezon sonunda gol kralı olabilirsem bu beni daha çok mutlu edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal