14.02.2022-12:51 (Son Güncelleme:14.02.2022-13:05)


1

Beşiktaş'ın eski futbolcusu olan ve şimdilerde Everton formasını terleten Cenk Tosun ile Al Hilal'in ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Futbolcuya Suudi ekibinin 5 milyon Euro maaş ve 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu aktarıldı. Yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi düştü.



3

Adı transferde Beşiktaş ile geçen ve siyah beyazlılara tekrar transferi çok konuşulan Cenk Tosun ile ilgili kritik gelişmeler yaşanmakta. Şimdilerde İngiliz ekibi Everton formasını giyen fakat takımda istenilen düzeye gelemeyen futbolcunun İngiliz ekibinden transferine kesin gözüyle bakılıyor.



4

İngiliz ekibinden transferi söz konusu olan futbolcuyla ilgili yaşanan son gelişmeler ise büyük yankı uyanıdırmış durumda. Futbolcu ile son olarak Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in ilgilendiği öğrenildi.



5

Al Hilal'in golcü futbolcuyu yaz transfer döneminde kadrosuna katmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında.



6

Bu sezon Premier League'de yalnızca 1 karşılaşmada forma terleten ve Liverpool karşılaşmasında 6 dakika forma giyen Cenk Tosun, Federasyon Kupası'nda da 2 karşılaşmaya çıktı ve bu karşılaşmalarda golle buluşamadı.



7

Milli futbolcu, 22.5 milyon Euro'ya transfer olduğu Everton takımında 61 karşılaşmaya çıkıp 11 gol ve 6 asist kaydetti. 30 yaşındaki futbolcu ayrıca kiralık oynadığı Crsytal Palace'ta ise 5 karşılaşmada 1 gol sevincinde bulundu.



8

Futbolcu Everton'da ise yeteri kadar forma şansı bulamamakta. Futbolcuyla ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR