14.02.2022-12:25 (Son Güncelleme:14.02.2022-12:38)


1

Chelsea'nin transferde Beşikaş'ın yıldız kalecisi Ersin Destanoğlu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu ile ilgili kritik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.



3

Geçen sezon siyah beyazlıların çifte kupalı şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve bu sezon siyah beyazlılarda gösterdiği performansla kendisine hayran bırakan genç yıldız ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam etmekte.



4

Ersin Destanoğlu'nu yaz transfer döneminde pek çok önemli takım transfer listesine almış durumda. File bekçisine Fransız ekipleri Lyon ve Nice'ın transfer listesine aldığı biliniyordu. Kaleciye son olarak ise çok flaş bir takım listesine aldı. İngiliz devi Chelsea'nin, Ersin Destanoğlu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



5

İngiliz devi Chelsea'nin Beşiktaş'ın file bekçisi Ersin Destanoğlu ile yakın temasları sıklaştırdığı öğrenildi. Futbolcu için İngilizlerin yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın kapısını çalacağı ise bir başka bilgiler arasında bulunuyor.



6

Ersin Destanoğlu'nun ise Avrupa'ya gitmek istediği çok biliniyor. Bu anlamda başarılı file bekçisi ile ilgili yaz transfer döneminde önemli gelişmelerin yaşanması beklenmekte.



7

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Ersin Destanoğlu ile Fransa'nın Lyon ve Nice takımları ciddi bir şekilde ilgilenmekte. Ayrıca kalecinin Almanya'nın Schalke takımının transfer listesinde olduğu öğrenilmişti. Bu anlamda Ersin Destanoğlu'nun yeni adresi büyük merak konusu olmuş durumda.



8

21 yaşındaki kaleci Beşiktaş'ın çok önemli başarılarında pay sahibi oldu. Siyah beyazlılar ile 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Lig Şampiyonluğu ve 1 kez Türkiye Süper Kupa'yı kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR