27.01.2022-14:08 (Son Güncelleme:31.01.2022-15:44)


1

İngiliz ekibi Everton'da forma giyen eski Beşiktaşlı Cenk Tosun, siyah beyazlılara geri dönmesi beklenirken sürpriz bir takıma imza atıyor.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta forma giydiği dönemlerde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Cenk Tosun, İngiltere Premier Lig ekibi Everton ile sona erecek olan sözleşmesi öncesinde bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.



3

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Beşiktaş'a geri dönen Cenk Tosun, yaşadığı sakatlık nedeniyle çok fazla forma giyme şansı bulamamıştı ancak şampiyonluk sevinci yaşamıştı.



4

Beşiktaş'a 2014-2015 sezonunda Gaziantepspor'dan transfer olan Cenk Tosun, siyah beyazlılarda gösterdiği performansla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.



5

Siyah beyazlılarda toplamda 146 karşılaşmaya çıkan Cenk Tosun, bu karşılaşmalarda 67 gol ve 14 asistlik bir katkı sağlamayı başardı.



6

Geçtiğimiz sezonun son bölümünü Beşiktaş'ta kiralık geçirmesinin ardından Everton'a geri dönen Cenk Tosun'un sezon sonunda İngiliz ekibi ile sona erecek olan sözleşmesinin ardından tekrardan Beşiktaş'a dönmesi bekleniyordu.



7

Milli futbolcumuz Cenk Tosun'un ise sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesinin ardından farklı bir takımla görüştüğü ve imza atabileceği öğrenildi.



8

Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven'ın yakından ilgilendiği Cenk Tosun transferinde görüşmelerine şimdiden başladığı ve ikna etmeye çok yakın olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR