27.01.2022-14:03 (Son Güncelleme:27.01.2022-14:19)


1

Galatasaray'da yönetimin sergilediği o hareket takımın teknik direktörü Domenec Torrent'i resmen hayrete düşürdü.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Domenec Torrent, sergilediği performansla takımın başında hayal kırıklığı yaşattı.



3

Takımına hayal kırıklığı yaşatan teknik adam ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent ile Galatasaray yönetimi arasında sıcak gelişmeler yaşanıyor.



4

Domenec Torrent, Galatasaray'ın başında yeni transferlere imza atmak isterken yönetime sunduğu taleplerden olumsuz yanıt aldı. Yönetimin teknik adama verdiği cevap, Domenec'i epey bir şaşırttı.



5

Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent, takımın kötü gidişatını durdurup çıkış yakalamak için yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Muslera'nın yokluğunda İsmail Çipe ve Fatih Öztürk'ten beklenen verimi alamayan İspanyol teknik adam Giresun'da kiralık forma terleten Okan Kocuk'un yanı sıra Adana Demirspor formasını terleten Yunus Akgün'ü geri istedi.



6

İspanyol hoca, yerli kurallarına göre iki ismin sisteminde önemli yer sahibi olabileceğini bu yüzden de futbolcuları geri çağırmak istediğini yönetime söyledi. Fakat aldığı cevabın ardından hayrete düştü.



7

Domenec Torrent, yöneticilerin futbolcular için "Geri çağırma opsiyonumuz yok" cevabını alında adeta şaşkına döndü. "Gelişim için yollanan oyuncuların sözleşmesine neden geri çağırma opsiyonu konulmadı?" diyen Torrent "Oyuncu beklenenden önce potansiyeline ulaşırsa sezon sonu neden beklensin ki?" diyerek şaşkınlığını aktardı.



8

İki yabancı orta saha takviyesi yaparak takımı revize etmek isteyen İspanyol teknik adam, şimdi bir yandan da transfer sonrası kadroya yazacağı üç banko Türk futbolcuyu belirlemek için uğraşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR