Eski Başkan Trump, Kendine Özel Sosyal İletişim Platformu Kurdu

Amerika Eski Başkanı Donald Trump, teknoloji devleri tarafınca sosyal medya platformlarından men edilmesinin ardından ''From the Desk of Donald J. Trump'' isimli kendisine özel sosyal iletişim platformu kurdu.

05.05.2021-09:10 - (Son Güncelleme: 05.05.2021-09:10) Eski Başkan Trump, Kendine Özel Sosyal İletişim Platformu Kurdu

6 Ocak’taki kanlı Kongre baskını sonrası teknoloji devleri tarafından sosyal medya platformlarından Amerika'nın eski Başkanı Donald Trump, uzaklaştırılmıştı.

Eski Başkan Trump, ''From the Desk of Donald J. Trump'' adında kendisine özel sosyal iletişim platformu kurarak, platformu ''özgürce ve güvenli bir şekilde konuşulacak bir yer'' olarak tanıttı. 

SADECE TEK YÖNLÜ BİR İLETİŞİM 

Kurulan site sayesinde kullanıcılar, Trump’a mesaj, resim ve video da gönderebilme imkanı olacak. Trump'ın kurduğu platforma aşina olan bir kaynak ise, ''Bu sadece tek yönlü bir iletişim. Bu sistem, Trump'ın takipçileriyle iletişim kurmasına izin veriyor'' diye konuştu.

Diğer taraftan Facebook henüz Trump hakkında karar vermese de Twitter yetkilileri, eski Başkan Trump’ın platformdan kalıcı olarak engellendiğini ifade etti. 

2024'TE TRUMP ADAY OLABİLİR

Eski Başkan Trump, Candace Owens'ın sunduğu bir televizyon programında, 2024 tarihinde Başkanlık seçimlerine dair açıklamalarda bulunmuştu. 

Gelecek seçimlerde aday olmayı düşünüp düşünmediğine ilişkin sorulan soruya ise Trump, çok heyecanlı olduğunu belirtmiş, ''Doğru zamanda bir duyuru yapmayı dört gözle bekliyorum. Bildiğiniz gibi, çok erken. Ama bence insanlar bir duyuru yaptığımda çok, çok mutlu olacaklar'' diye konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal