Donald Trump Kendine İnternet Sitesini Açtı

Donald Trump, destekçileri ile irtibata geçebilmek için kendisine ait bir internet sayfası kurdu.

30.03.2021-19:14 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-19:14) Donald Trump Kendine İnternet Sitesini Açtı

Adını Trump’ın ABD’nin 45. başkanı oluşundan alan 'www.45office.com' şahsi internet sitesi, 30 Mart itibariyle yayına başladı.

Donald Trump'ın ofisi, "Trump idaresinin mükemmel mirasını koruma, aynı zamanda ‘her şeyden önce Amerika’ programını ilerletme, Amerika’nın gerçek harika geleceğini inşa etmek için toplumun her kesiminden Amerikalıları bilgilendirme, eğitme ve ilham verme" sözünü verdi.

FAALİYETLERE KATILMAK İÇİN RANDEVU

Sayfada, Donald Trump’ın Beyaz Saray’da gerçekleştirdiği faaliyetlerini özetleyen bilgiler varken kullanıcılar, eski başkan il eşi Melania Trump’a mesaj yollayabiliyor, onlardan selamlama isteniyor ve faaliyetlerine katılmak için randevu talep edebiliyor.

Daha öncesinde Donald Trump’ın başdanışmanı Jason Miller, eski Başkan’ın gelecek iki üç ayda kendi sosyal paylaşım sitesini yapacağını bildirmişti. Donald Trump’ın planlarında, platformuna milyonlarca kullanıcıyı çekmek olduğunu ifade eden Miller, “Bu sosyal medyanın en popüler site haline geleceğini ve tamamen oyun kurallarını değiştireceğini düşünüyorum. Herkes bekleyip Trump’ın tam olarak ne yaptığını izleyecek” diye konuşmuştu. 

Başka detay veremeyeceğini söyleyen Miller, Donald Trump’ın birkaç tasarımcı ekibi ile bir araya geldiğini ifade etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal