Eski ABD Başkanı Donald Trump: ABD Raydan Çıktı!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Trump 'ABD daha önce hiç olmadığı kadar raydan çıktı' dedi.

17.09.2021-09:51 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-11:14) Eski ABD Başkanı Donald Trump: ABD Raydan Çıktı!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Trump 'ABD daha önce hiç olmadığı kadar raydan çıktı' dedi. Trump yaptığı açıklamada ABD’nin sonu geliyor imasında bulundu.

ÖNÜMÜZDEKİ 3 YIL İÇERİSİNDE ABD DİYE BİR ÜLKE KALMAYACAK

Eski ABD Başkanı Donald Trump, bir televizyon programında yaptığı açıklamada ‘Önümüzdeki 3 yıl içerisinde ABD diye bir ülkenin kalmayacak. ABD daha önce hiç olmadığı kadar raydan çıktı’ ifadelerini kullandı. Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.

ABD HİÇ OLMADIĞI KADAR RAYDAN ÇIKTI

Trump son ABD seçiminde seçimi kaybetmiş ve koltuğunu Demokrat Parti adayı olan Joe Biden'a kaptırmıştı. Katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada ‘'ABD daha önce hiç olmadığı kadar raydan çıktı.2022 ve 2024'te yapılacak seçimlere gittiğimizde ülkeden elimizde hiçbir şey kalmayacak’ dedi.

ABD DÜNYADA ALAY KONUSU OLDU

Trump’ aday olup olmayacağının sorulması üzerine ise ‘Bu konuda yorum yapmayacağım. Sanırım siz ve ülkemizi seven birçok insan çok mutlu olacaksınız. Yakında bir açıklama yapabilirim, ancak bu karmaşık bir durum’ derken ABD’nin Afganistan’dan çekilmesine ‘ Dünyada alay konusuyuz’ diyerek ABD Başkanı joe Biden’ı eleştirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal