ABD ve FETÖ Ortaklığıyla BAYKAR’a Boykot Çağrısı!

Türkiye savunma sanayiinde büyük atılımlar yaparak İHA ve SİHA’lar ile terör örgütlerine geçit vermiyor. Türkiye’nin hızla yükselmesini ve gelişmesini hazmedemeyenler ise BAYKAR’a boykot çağrısı yaptı.

10.09.2021-13:16 - (Son Güncelleme: 10.09.2021-13:24) ABD ve FETÖ Ortaklığıyla BAYKAR’a Boykot Çağrısı!

ABD'de, FETÖ'cü Aykan Erdemir ve ABD Ulusal Güvenlik Eski Danışmanı John Bolton gibi Türkiye’ye düşman olan isimlerin kurduğu 'Türkiye Demokrasi Projesi' adındaki dernek, aslı olmayan iddialarla silahlı insansız hava araçlarını üreten BAYKAR Savunma'yı hedeflerine aldı.

ABD VE FETÖ ORTAKLIĞI: TÜRKİYE DEMOKRASİ PROJESİ

Türkiye,  askeri alanda bağımsızlığını güçlendirmek için İHA ve SİHA’larla dünya ülkelerinin de odağında yer almayı başararak yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Bağımsızlık adımları, FETÖ’yü ve ABD’yi rahatsız etmeye başladı.

ABD’de yaşayan ve hakkında yakalama kararı bulunan Aykan Erdemir ve ABD Ulusal Güvenlik Eski Danışmanı John Bolton gibi Türkiye karşıtı isimlerin kurduğu Türkiye Demokrasi Projesi'nde İHA ve SİHA üreticisi BAYKAR Savunma'yı hedef alan aslı olmayan iddialar yer aldı.


İHA VE SİHA ÜRETİCİSİ BAYKAR’A BOYKOT ÇAĞRISI YAPTILAR

Ermeni ve PKK lobilerinden aldıkları destekle, Türkiye düşmanlığı yapan dernek, BAYKAR’a boykot çağrısı yaptı. Dernek, Türkiye’nin yerli ve milli olarak ürettiği SİHA’lar için ‘Suriye'nin kuzeyinde DEAŞ ile mücadele eden 'Kürt güçlerini (PKK/YPG)' vurduğunun’ belirtildiği açıklamada, ABD'li şirketlere ‘BAYKAR ile ilişkilerinizi kesin’ çağrısında bulundu.


TÜRKİYE DÜŞMANI DERNEĞİN KURUCULARI

Türkiye’yi hedefine alan derneğin kurucuları arasında, Donalp Trump'ın ABD Başkanı olarak görev yaptığı dönemde ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, ABD'de eski Florida Valisi olan Jeb Bush, İtalya'nın eski Dışişleri Bakanı Sant'Agata, FETÖ'ye ilişkin yürütülen soruşturmada hakkında yakalama kararı olan ve mal varlığına el konulması kararı verilen eski CHP Milletvekili Aykan Erdemir de olmak üzere 14 kişi bulunuyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal