Eşi boşanmak istiyorum dediği için pompalı tüfekle ateş açtı: Talihsiz kadın hastanede yaşamını yitirdi

Aydın'a bağlı Söke İlçesinde gerçekleşem olayda Nail Sedan (54), geçimsizlik sebebiyle kendisinden boşanmak isteyen 35 yıllık eşi Esma Sedan'ı (52) pompalı tüfekle vurdu. Olay sonrası ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Katil adam ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

06.04.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-11:33) Eşi boşanmak istiyorum dediği için pompalı tüfekle ateş açtı: Talihsiz kadın hastanede yaşamını yitirdi

Dehşet verici olay geçtiğimiz gün Aydın’da Söke'ye bağlı kırsal Çalışlı Mahallesinde yaşandı. 35 yıldır evli olan ve 4 çocuk sahibi Nail Sedan ve Esma Sedan, gelen iddialara göre son zamanlarda şiddetli geçimsizlik sebebiyle sürekli olarak kavga ediyorlardı. 4 çocuğun annesi Esma Sedan, kısa bir süre önce avukat vasıtasıyla eşi Nail Sedan’a boşanma davası açtı.

Pompalı tüfekle 35 yıllık eşini vurdu

Boşanmak istediğini söyleyen eşini ikna etmek için uğraşan Nail Sedan ile Esma Sedan arasında bir süre sonra tartışma meydana geldi. Söz konusu tartışmadan sonra Nail Sedan, pompalı tüfekle eşine ateş açtı. Esma Sedan vücuduna isabet eden mermi saçmaları sebebiyle yaralandı. Olay yeri yakınındaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi.

Eşi boşanmak istiyorum dediği için pompalı tüfekle ateş açtı: Talihsiz kadın hastanede yaşamını yitirdi

Hastanede hayatını kaybetti

Yaralı kadın Esma Sedan, olay yerine gelen ambulansla acil bir şekilde Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Fakat Esma Sedan, doktorların tüm müdahalesine rağmen dayanamadı ve yaşam mücadelesini kaybetti. Esma Sedan’ın vefat haberini alan kadının yakınları, hastanede uzun süre gözyaşı döktü.

35 yıllık hayat arkadaşını öldüren Nail Sedan ise tüfekle birlikte gözaltına alındı. Söz konusu katil jandarmada sürdürülen işlemlerinden sonra sevk edildiği mahkeme uyarınca tutuklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal