Sağlık Bakanlığı işçi alımı 10 bin işçi kurası ne zaman yapılacak? 6-7 Nisan Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları

Sağlık Bakanlığı'nın 10 bin sürekli işçi alımıyla ilgili ilanın yayınlanması sorası başlatılan başvuru işlemleri tamamlandı. Kura çekimi ile belirlenecek olan aday seçimlerinde adayla kura çekimlerinin ne zaman ve saat kaçta yapılacağını araştırmaya başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı 10 bin işçi kurası ne zaman yapılacak? İşte, 6-7 Nisan Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları

06.04.2022-11:18 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-11:19) Sağlık Bakanlığı işçi alımı 10 bin işçi kurası ne zaman yapılacak? 6-7 Nisan Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları

Sağlık Bakanlığı işçi alımı 10 bin işçi kurası ne zaman yapılacak?Binlerce adayın merakla beklediği Sağlık Bakanlığı, 10 bin işçi alımıyla ilgili kura çekim kura sonuçlarını merak ederken diğer taraftan da kura sonuçlarına nasıl ulaşabileceğini araştırıyorlar.


Sağlık Bakanlığı tarafından kura çekimlerine ilişkin yapılan duyuruda, 6-7 Nisan tarihlerinde yapılacak olan kura çekimlerinde bir kısım illerin 6 Nisan tarihinde bir kısım illerin 7 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan kura çekimine dahil olacağı bildirildi. Buna istinaden bazı iller kura sonuçlarını 6 Nisan 2022 saat 22:00'da öğrenebilirken diğer iller ise 8 Nisan 2022 saat 22:00'yi beklemek zorunda kalacak.

İl ve meslekler çerçevesinde ilanı yapılan kadro dağılımında alınacak kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar yedek aday kura işlemleri yapılacak. Türkiye Noterler Birliği'ne ait çekiliş programı ile gerçekleştirilen kıra çekilişi aynı zamanda noter huzurunda ve onların onayı ile yapılacak. Kura çekilişi ise Sağlık Bakanlığı'nın resmi YouTube sayfası olan 'https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi' adresi üzerinden yayınlanıyor.

6-7 Nisan Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları

6-7 Nisan Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları

06-07 Nisan 2022 saat 09.00 ila 18.00 saatleri arasında Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşecek olan kura çekimleri sonrası aday listeleri 'https://iscisonuc.saglik.gov.tr/' adresinden ilan edilecek.

Kura çekilişi işlemleri illerin trafik kodlarına göre sıralı olarak yapılacak. Atamaları öngörülen adayların istenilen niteliklere sahip olamadıkları, yanlış, yanıltan ya da yalan beyan verenlerin ve gerçekleştirilen tercihe yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacak. Sehven yapılan atama işlemleri ise söz konusu gerekçeler dahilinde iptal edilecek.

İşe alınması planlanan sürekli işçileri hakkındaki listeler ve atamalarına ilişkin tüm bilgi ve belgeler 'Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet adresi üzerinden ilan edilecek, bu konuyla ilgili adaylara herhangi bir yazılı tebligat gönderilemeyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal