Esenyurt'ta Darp Edilen Kadından Şaşırtan Sözler

İstanbul Esenyurt'ta hasta ziyaretinden dönen kadın, magandalar tarafından arkadaşıyla beraber sözlü tacize uğradı.

07.09.2021-19:10 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-19:10) Esenyurt'ta Darp Edilen Kadından Şaşırtan Sözler

İstanbul Esenyurt'ta hasta ziyaretinden dönen kadın magandalar tarafından arkadaşı ile birlikte sözlü tacize uğradı ve sonrasında darp edilen Nehir Gödek, yaşadığı dehşet verici anları anlattı.

Tacize uğrayan kadın, 'İmdat diye bağırdım ama kimse sesimi duymadı. Duydular ama gelmediler. Herkes kulağını kapattı' şeklinde konuştu.

5 TACİZCİ İKİ GENÇ KADINI DARP ETTİ

Yaşanan olay, Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi'nde geçtiğimiz gün saat 04.00 civarında gerçekleşti. Alınan bigilere göre, Nehir Gödek ve arkadaşı Merve B. hastanede tedavi görmekte olan arkadaşlarını ziyaretten dönerken evlerine yürümeye başladılar.

Evlerinin önüne geldikleri esnada 2 genç kadın, bir otomobil içerisinde beklemekte olan 5 kişinin sözlü  tacizine maruz uğradı.

Kadınlar tacizcilere karşılık verdi. Sonrasında 5 kişi daha otomobilden inerek iki genç kadını darp etti. Ardından saldırganlar 2 genç kadına tekme, tokat ve yumruk ile saldırıp, saçından tutarak sürükledi. Kavgayı ayırmaya çalışan genç kadının annesi de tacizciler tarafından darp edildi. Darp görüntüleri çevredeki kameralara yansıdı. 5 saldırgandan yakalanan ikisi emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Diğer saldırganları yakalamak için ise çalışmalar sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal