Esenyurt'ta dans eden temizlik görevlisi: İşimi severek yapıyorum!

Esenyurt Belediyesi’nde çalışan temizlik işçisinin çöp toplarken dans ettiği video sosyal medyada gündem olmuştu. İşini severek yaptığını söyleyen temizlik işçisi konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

27.04.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-15:02)

İstanbul'da bulunan Esenyurt ilçesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Savaş Ünal'ın çöp toplarken dans ettiği görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. 

Savaş Ünal, bir sabah uyandığında kendini sosyal medyada izlediğini ve bu durum karşısında utandığını belirterek o anlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşimi severek yapıyorum

Esenyurt Belediyesi’nde çalışan  Savaş Ünal, erkesin işini severek yapması gerektiğini vurgulayarak: “İstanbul Esenyurt’ta ikamet ediyorum ve Esenyurt Belediyesi’nde çalışıyorum. Esenyurt’u çoğu insan beğenmiyor ve karalıyor. Ama ben 26 yıldır Esenyurt’ta olduğum için mutluyum. İşimi severek yapıyorum ve o anlarda da oynama isteği geldi. Ben normal çalışıyordum, çöp alıyordum. O sırada arkamıza bir araç yaklaştı ve müzik açtı. Bende o an neşe ile oynamaya başladım. Bilmiyordum bu şekilde sosyal medyaya atacağını. Sabah uyandığımda gördüm oynadığım görüntüleri. Sonra bende şaşırdım ve kendi kendime ‘Ben böyle bir şey mi yapmışım’ diye sordum. Tabi birazda utandım açıkçası.” ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal