Edirne'de temizlik görevlisinin süpürgesiyle oynayan yavru köpek izleyenleri gülümsetti

Edirne'de bir temizlik görevlisinin caddeyi süpürürken yanına gelen köpek yavrusunun süpürgeyle oynaması ve işçinin köpeğe söylediği sözler izleyenleri gülümsetti. Olaya ilişkin görüntüler kısa sürede büyük ilgi gördü.

23.03.2022-12:23 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-13:12)

Edirne Belediyesinde 20 yıldır temizlik görevlisi olarak çalışan Recep İrden'in (51), Saraçlar Caddesi'nde temizlik yaptığı sırada yanına köpek yavrusu gelerek oynamaya başladı.

Köpeğin süpürgeyle oyununa müdahale etmeyen İrden, bir süre oynadığı hayvanı kucağına alarak sevdi. Bu sırada köpeğe esprili bir şekilde, "Oğlum bak git." dedi.

Bizdeki 'Oğlum bak git' sevgiden

İrden'in yavru köpekle görüntüsü bir arkadaşı tarafından telefonla kayda alındı. Belediye de bu görüntüleri sosyal medya hesaplarında: "Bizdeki 'Oğlum bak git' sevgiden" ifadeleri ile paylaşıldı.


Hayvanlarla iç içe olmayı ve hayvanları çok sevdiğini belirten İrden: "Güzel bir yavru köpeğimiz, beni uzaktan görmüş çalışırken. Bir çocuk gibi o da süpürgenin hareketlerinden etkilendi. Yanıma geldi, atladı, zıpladı. Biraz sevdim, sonra başka bir köpeğin arkasına takılıp gitti. Keşke imkânım olsa ona bakabilsem ama apartmanda oturduğumuz için olmuyor." açıklamalarında bulundu.

Sosyal medyada gördüğü ilgiliye teşekkür eden İrden: "Demek ki bir duyarlılık var. Sadece insanlara ait olmayan dünyada hayvanların da yaşama hakları var. Ben de mizahi olsun diye 'Oğlum bak git' dedim." sözlerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal