Yavru köpek anne dedi videosu sosyal medyayı sallıyor!

Kırıkkale'de yeni doğan kangal ırklı yavru köpeğin "anne" dediği videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yavru köpeğin "anne" dediği video izleyenleri hayrete düşürürken paylaşılan video kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

12.03.2022-10:19 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-10:20) Yavru köpek anne dedi videosu sosyal medyayı sallıyor!

Kırıkkale'de yeni doğan kangal ırklı yavru köpeğin "anne" dediği video izleyenleri hayrete düşürürken paylaşılan video kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde yaşayan Sabri Aydın (38) uzun süredir çeşitli ırklardan köpek yetiştiriyor. Bu ırklardan kangal olan köpeği yen doğum yapmış. Dün yeni doğan kangal ırkı köpekleri kontrole giden Aydın iki yavru köpeğin annesinden uzaklaştığı görerek üşümesinler diye sobalı odaya almış ve şırıngayla beslemiş. Kısa bir süre sonra evde "anne" diye bir ses duyan Aydın bu sesin yavru köpekten geldiğini görmüş. O anı cep telefonu kamerasıyla kayda alan Aydın videoyu sosyal medyada paylaştı. Video kısa süre içinde izlenme rekorları kırdı. 

Bir anda

Bir anda "anne" diye bir ses duyduk

Dün yavru köpekleri kontrole gittiği zaman iki yavru köpeğin annesinden uzaklaştığını ve üşüdüklerini gören Sabri Aydın soğuk havadan dolayı köpekleri ısıtmak amacıyla sobalı olan yere götürmüş. Çocuklara yapılan mamanın içerisine biraz şeker, biraz vitamin ve tereyağı koyarak köpeklerin karnını doyuran Aydın, arkadaşlarıyla sohbet ettiği zaman bir anda "anne" diye bir ses duyduklarını ifade etti. "Anne" sesinin yavru köpekten geldiğini gören Aydın, tüylerinin diken diken olduğunu çok şaşırdıklarını dile getirdi. Yavru köpeğin "anne" diye seslenmesini cep telefonu kamerasına almak için ayarlamalar yapan Aydın, yarım saat sonra yavru köpeğin tekrar "anne" dediğini kısa kısa videolarla çektiklerini söyledi. İlk başta videoyu paylaşmak için tereddüt yaşayan Aydın daha sonra videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaştığı videonun büyük ilgi gördüğünü söyleyen Aydın, arkadaşlarının arayarak "Paylaşabilir miyiz" diye sorduklarını dile getirdi. Aydın'ın arkadaşlarına paylaşma iznini vermesinden dolayı tüm sosyal medyalarda paylaşılan video büyük ilgi gördü. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal